Administratie publica

Casa Căsătoriilor a meritat aşteptarea

Casa Casatoriilor 1Despre realizarea unei Case a Căsătoriilor în Câmpina se vorbeşte de ani buni. Şi ani la rând acest obiectiv a fost inclus pe lista de investiţii aprobată de administraţia locală, dar de fiecare dată apăreau alte probleme, alte priorităţi şi… încă o amânare. Acum, Casa Căsătoriilor este gata, se află pe Bulevardul Culturii, la numărul 27, iar astăzi a fost inaugurată oficial şi chiar dată în folosinţă, dacă putem spune aşa, în sensul că a găzduit oficierea primelor cununii civile. Este o Casă frumoasă, dotată şi mobilată în ton cu Bulevardul Culturii. Casa Casatoriilor 2 Casa Casatoriilor 8 Casa Casatoriilor 7
„Într-un stil retro, cu tablouri în care vedem Câmpina de altădată, cu mobilier masiv, un stil deosebit, potrivit unei zone deosebite a municipiului”, după cum a spus primarul Horia Tiseanu.Casa Căsătoriilor a costat un milion de lei (fără TVA), banii au fost alocaţi de la bugetul local, iar lucrările au fost realizate de societatea EdilConst Câmpina. În clădire au fost mutate birourile de Stare Civilă, Evidenţa Populaţiei, Asistenţă Socială şi Autoritate Tutelară din cadrul Primăriei Câmpina. La subsol va fi mutată întreaga arhivă a administraţiei locale, iar etajul este acum liber, urmând să se decidă ce birouri sau servicii vor funcţiona aici.
Astăzi, la inaugurarea noului obiectiv au participat primarul şi viceprimarul municipiului, alţi reprezentanţi ai Primăriei Câmpina, deputatul Virgil Guran, consilierii judeţeni Jenica Tabacu şi Ovidiu Cord, mulţi consilieri locali – din toate partidele politice, directorii instituţiilor publice locale. Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul Horia Tiseanu, secretarul Paul Moldoveanu (în subordinea căruia se află birourile menţionate mai sus) şi Florea Radu – managerul societăţii EdilConst.
Casa Casatoriilor 5 Casa Casatoriilor 4 Casa Casatoriilor 3  Casa Casatoriilor 9
Casa Casatoriilor 6

7 Comments

 1. dan says:

  Am fost și eu. Foarte frumoasă. Dl. primar a ținut la acest obiectiv și l-a dus la îndeplinire. Bravo.
  În spirit de glumă: au oficiat prima căsătorie, acum urmează primul divorț: USL

 2. ionescu says:

  O gasca de ……toti si primarul si consiliu si secretarul….din 90 e de neclintit…niste …….altceva mai stiti?! Va trageti in poze pt un eveniment de dimensiunea unui gandac…M-am saturat sa vad ca sunteti votati doar ca sa faceti lucrurile normale….proiecte adevarate vreau sa vad…cu investitii pt tineret.Nu mai dormiti…

 3. ionescu says:

  De ce nu afisati toate comentariile…sau exista cenzura ? Asa de impartiali sunteti? Sau sunteti platiti de partid?

 4. admin says:

  Nu ati vrea dvs. sa va duceti la primar, Consiliu Local si secretar si sa le spuneti direct ceea ce aveti de spus? Si apoi puteti sa ne acuzati pe noi de impartialitate!

 5. Vasile says:

  D-le/d-na Ionescu,asa de usor este de a critica ca e bine ca e rau?Constat ca sunteti foarte revoltat.Probabil,din punctul dvs.de vedere aveti dreptate.Nu si dvs.ati votat?Majoritatea asa a gandit atunci.Din ce cauza sa nu ne bucuram de orice investitie oricat de mica ar fi.Doriti sa nu se faca nimic?Atunci cu siguranta nu se va gresi…

 6. ionescu says:

  Revolta e a noastra a tuturor,sunt convins ca toti suntem nemultumiti.Dar e prea putin…sau chiar deloc ce se face in comparatie cu posibilitatile acestui oras,si a oamenilor lui!
  Admin,mi-am exprimat dreptul si la primarie,dar au raspuns cu …mai vedem…iar asa cum spune si logoul siteului dvs…comentariile ne apartin…si cred ca am fost destul de elegant in cuvinte.

 7. eugen says:

  Casa e misto. Felicitari! Si invatati sa mai si apreciati, nu numai sa criticati..

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *