Eveniment

Rochii frumoase, unicat, la Atelierul de croitorie deschis în Câmpina de Raffaela Moraru

Raffaela 1Într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic, în care se închid societăţi, agenţii, magazine mai mici sau mai mari etc, tânăra Raffaela Moraru a avut aproape incredibilul curaj să deschidă, la Câmpina, un atelier de croitorie. Teoretic da, este un atelier de croitorie, dar în realitate reprezintă mai mult decât atât. Aici găsiţi creaţiile Raffaelei, rochii frumoase, elegante, pentru ocazii speciale, rochii unicat, unele chiar foarte îndrăzneţe, altele de o simplitate încântătoare. Nu este punctul de vedere al specialistului, ci al unui simplu privitor, căruia i-a plăcut ceea ce a văzut.

Atelierul Raffaelei Moraru este situat pe Bulevardul Carol I, la parterul blocului 3C şi a fost inaugurat aseară. O inaugurare deosebită, cum nu s-a prea văzut prin Câmpina şi care a atras inclusiv atenţia trecătorilor: covor roşu şi torţe la intrare, manechine adevărate în vitrine, lumini speciale, o prezentare video senzaţională, o paradă de modă şi, bineînţeles, o creatoare copleşită de emoţii, înconjurată de familie, prieteni, invitaţi.
Raffaela 2 Raffaela 3 Raffaela 4 Raffaela 5 Raffaela 6 Raffaela 7 Raffaela 8 Raffaela 9
Putem scrie mult despre acest eveniment, dar mai bine vă lăsăm să descoperiţi singuri Atelierul Raffaelei. Noi vă mai spunem doar că vă puteţi realiza aici orice ţinută, că preţurile sunt realiste, rezonabile, că materialele sunt deosebite şi de calitate şi, lucru foarte important, Raffaela are o echipă de croitorese profesioniste.
Raffaela Moraru este câmpineancă, are 24 de ani şi a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii Bucureşti.
Raffaela 12 Raffaela 10 Raffaela 11

 

 

5 Comments

  1. gigiDeLaGaze says:

    haha, adevarul e ca rafaela e si o fata foarte finuta si stilata asa…. daca zic „rafaela” zic „bun gust” si „eleganta”….

  2. victor says:

    Felicitari, nu ma gandeam vreodata ca in urbea noastra putem vedea o demonstratie de moda gen Paris, Milano…….ceva inedit si frumos in acelasi timp….. succes d-na Moraru

  3. Laura Stefan says:

    Foarte frumos, felicitari creatoarei si mult succes!

  4. Michelle Gauguin says:

    Din ce se vede in fotografii sunt doar combinatii nereusite, pacat de materiale!
    Mai trebuie lucrat si la incaltaminte! este prea clasica pentru asemnea creatii, poate ca si de aici senzatia de combinatii nereusite.

  5. Arion Crina - Ramona says:

    Imi pare bine ca Raffaela Moraru este o fata foarte finuta si stilata cu bun gust si chiar eleganta . Am vazut-o in emisiune la Corina Chiriac si mia placut foarte mult .Pe internet am aflat de deschiderea si inaugurarea care a avut loc , chiar ma bucur ca exista …..si altfel de persoane si idei .Chiar as vrea daca se poate sa apelez si eu cand as vrea sa cumpar si eu din creatiile tale .Iti dorec mult succes si tot bine din lume .Sa ai o zi buna si spor la lucru !!!
    Crina – Ramona , de la Cluj -Napoca 21/05/2014

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *