Administratie publica

Consiliul Local Câmpina este mulţumit de modul în care s-a făcut deszăpezirea. „E foarte bine aşa!”

CL CampinaNe-am fi aşteptat ca subiectul deszăpezirii din municipiu să fiu unul discutat serios în şedinţa din această seară a Consiliului Local Câmpina. A fost „atins” foarte puţin la finalul şedinţei, chiar dacă în sală se afla şi Florin Constantinescu, directorul Floricon Salub, societate care prestează acest serviciu în municipiu. Nimeni nu a avut nici o întrebare pentru Florin Constantinescu, nici un consilier nu a cerut nici un fel de explicaţii, toţi s-au comportat ca şi cum treaba merge strună.
Primarul Horia Tiseanu a vorbit puţin despre această problemă, spunând că „activitatea de deszăpezire în Câmpina a fost bună, dar nu spectaculoasă. Pentru a fi spectaculoasă, pentru a mulţumi pe toată lumea, este nevoie de foarte mulţi bani pentru utilaje şi materiale, mult mai mulţi decât plătim acum pentru deszăpezire”.
Într-un fel, concluzia consilierilor locali i-a aparţinut liberalului Dragomir Enache: „E foarte bine aşa, cum s-a făcut! Aţi uitat cum era în 2012, în decembrie, când am fost să votăm la alegerile parlamentare? Era jale! Acum este foarte bine!” Cum nu l-a contrazis nimeni, noi am dedus că aceasta este părerea tuturor aleşilor locali prezenţi la şedinţă. Şi nu, Dragomir Enache nu a venit la şedinţa CL cu elicopterul, cum, poate, aţi fi tentaţi să credeţi…

7 Comments

 1. alexandra says:

  vad ca ei nu mai reprezinta Campina ci interesele lor murdare.rusine pentru floricon salub,pentru primar cat si pentru consilieri.nu vreau sa mai aud de votare si sper ca lumea sa vada cum si-au batut joc de acest oras si cum isi aranjeaza ei jocurile si nu le pasa de campineni si sper sa nu-i mai voteze.oricum au avut mult de pierdut.am vazut multa lume scarbita de ei.speram sa ne auda si pe noi autoritatile abilitate sa controleze si activitatea primariei campina inclusiv deszapezirea.

 2. ionel says:

  RUSIRE CONSILIERI

 3. horia says:

  a fost o debandada totala.Macar din partea primarului,nu ai la ce sa te astepti.dar sa nu se gaseasca niciun consilier sa atraga atentia asupra faptului ca niciodata nu am avut un serviciu de deszapezire atat de prost,asta nu are nicio scuza.Mai si marit pretul la gunoi,strainilor de campina ce sunteti.Nu va e teama ca veti fi alergati de oamenii din campina,datorita tupeului vostru inimaginabil?rusine

 4. Robert says:

  Cum sa comenteze vreunul,nu ati vazut ca atunci cind e vorba de Floricon sunt cu totii o „grande famiglia”(mare familie)???

 5. MBC says:

  Bataie de joc,are dreptate Horia ca anul acesta nu au avut nici cea mai mica treaba cu dezapezirea.

 6. ion says:

  Nea CONSTANTINESCU zis si BARONUL de CIMPINA a fost prezent sa vada daca se impotriveste un slugoi sa poata sa ia masuri.Dar au mai fost si altii,gen CORD, PALADA,MATEI,si altii.POATE O S-A II FACA SI LUI CHEMARE.

 7. m e says:

  o fi consiliul local multumit,dar noi nu am fost deloc multumiti,sambata,cand a inceput sa ninga si a nins toata ziua,nu am vazut nici un utilaj,pe strada judecatoriei unde are sediul si politia locala,seara , inotai prin zapada…….pe centru era ceva mai bine,dar nu toti locuim pe centru…..

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *