Administratie publica

Furnizarea apei potabile a fost întreruptă în mai multe cartiere din Câmpina. Staţia de pompare a rămas fără curent electric

UPDATE – Alimentarea cu apă a fost reluată în jurul orei 14.30, după ce angajaţii Electrica au rezolvat problema avariei de la linia de medie tensiune şi a fost posibilă furnizarea energiei electrice la staţia de pompare a apei. Intervenţia a durat aproximativ trei ore.

Un brad de mari dimensiuni s-a prăbuşit, în această dimineaţă, la Voila, peste linia de medie tensiune care alimentează staţia de pompare a apei. Pentru ca intervenţia să se desfăşoare fără probleme, Electrica a luat decizia să sisteze complet furnizarea energiei electrice în zonă, un echipaj al acestei societăţi aflându-se acum la locul unde s-a produs incidentul. Cum staţia de pompare a apei a rămas fără curent electric, nu se mai furnizează apă potabilă în mai multe zone din Câmpina (Turnătorie, Ecaterina Teodoroiu, Constantin Stere, Milcovului, Slobozia), iar în cartierele Muscel şi Câmpiniţa, presiunea apei este foarte redusă. Potrivit reprezentanţilor HidroPrahova, nu se poate estima în cât timp se va relua furnizarea apei către câmpineni. Totul depinde de cât de repede va reuşi echipajul de la Electrica să remedieze problemele apărute. În momentul în care staţia de pompare va fi alimentată cu energie electrică, se va relua si furnizarea apei.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *