Administratie publica

N-ar fi frumos ca administraţia locală să reactiveze „Cartea de Aur” a Câmpinei?

Cartea de aurScriam zilele trecute despre o întâmplare interesantă legată de vizita lui Adrian Năstase la Câmpina, pe vremea când era preşedinte al Camerei Deputaţilor. Şi menţionam faptul că Adrian Năstase a fost prima personalitate care a scris în „Cartea de Aur” a Câmpinei. Ulterior au făcut-o şi alţii – preşedintele Ion Iliescu, poeta Ana Blandiana şi mai mulţi scriitori, dar şi reprezentanţii unor delegaţii străine care au vizitat municipiul. „Cartea de Aur”, care stă acum într-o vitrină la Casa Tineretului, a fost dăruită Câmpinei de primarul unei localităţi din Belgia, unul dintre primii străini care au vizitat oficial localitatea după 1990. Din păcate, după 1995, „Cartea de Aur” nu a mai fost folosită, deşi pe la Câmpina au trecut multe personalităţi din ţară şi de peste hotare şi care ar fi putut lăsa câteva rânduri ca mărturie a trecerii lor prin municipiul nostru. Ne referim aici la oameni politici, oameni de cultură, artişti, sportivi etc. Poate nu ar fi rău ca administraţia locală să reactiveze, dacă putem spune aşa, „Cartea de Aur”, să o ţină la loc de cinste undeva în sediul Primăriei, pentru că, până la urmă, face parte din istoria contemporană a Câmpinei.

3 Comments

  1. tybyas says:

    o idee minunata .

  2. horia says:

    e extraordinar ca prima persoana care a scris in cartea de onoare este o persoana condamnata de doua ori pentru coruptie.Lasati-o naibii de carte,nu vedeti ca nu aveti mana buna?

  3. Daca nu a semnat sau macar pus amprentele degetelor ude cu zer si Gigi Becali nu are mare valoare…Ori ambii martiri ori niciunul. Parerea mea.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *