Administratie publica

Pentru deszăpezire, Primăria Câmpina a apelat şi la alte societăţi locale, pe lângă Floricon

Comandamentul local pentru situaţii de urgenţă s-a întrunit din nou, astăzi, la Primăria Câmpina, pentru a stabili noi măsuri de remediere a problemelor create ninsorile din ultimele zile. După cum menţionează în comunicatul remis de Primărie „se acţionează în continuare pentru îndepărtarea zăpezii de pe arterele principale, poduri, podeţe, pante şi zonele adiacente şcolilor şi spitalelor, pentru ca apoi să se intervină şi pe arterele secundare. Au fost aduse şi două utilaje de capacitate mică pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuare, iar muncitorii de la Atelierul de Reparaţii Străzi degajează zăpada din staţiile de autobuz şi din zona trecerilor de pietoni”.
Pentru deszăpezire, Primăria Câmpina a apelat şi la alte societăţi din municipiu: EdilConst, TBT Maf SRL şi Ascon, care vor interveni cu precădere pe Bulevardul Carol I, străzile Republicii, Eminescu şi Toma Ionescu, astfel încât Floricon să poată acţiona în cartiere.

„Facem în continuare apel către persoanele fizice şi către agenţi economici care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Campina să cureţe zăpada din faţa locuinţelor, sediilor şi magazinelor. Ne cerem scuze pentru disconfortul produs în aceste zile şi sperăm ca, în timp util, să rezolvăm toate problemele create de cantitatea mare de zăpadă”, se mai menţionează în comunicatul Primăriei Câmpina.

3 Comments

  1. Georgica says:

    Aloooo,Floricon in cartierul Milcov cand intrati cu dezapezirea ?

  2. oprea stefan says:

    Am dezapezit strada Aleea Macului toti locatari strazi cu lopetilie ,problema pe care o avemeste ca nu mai exista loc de depozitare,rugamintea est sa trimiteti utilaja de evacuare ;Vola ,incarcator frontal cu cupa;daca va mai ninge nu mai avem solutie .Nu santem multumiti de servicile de dezapezire si nici decei care controleaza activitatea .Daca nu se vor lua masuri vom apela la autoritatile central la Di dragnea sau opera .Comunitatea strazi

  3. platitorul de taxe says:

    Floriconul va incasa banii pentru deszapezire ,iar celelalte firme ce ajuta la deszapezire fac munca patriotica pentru primarie .
    Zona Autogara este un punct important de circulatie al municipiului , zona este un calvar pentru soferi, deoarece se inoata in zapada flescaita, nu au putut sa curete cu lama lasata jos!
    Administratorul Primariei proaspat scolit nu vede si acea zona?
    Continuati asa ca sunteti pe drumul bun!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *