Administratie publica

Retrospectivă 2013. Topul manifestărilor organizate de administraţia locală cu bani de la buget

În mod cert, 2013 a fost un an bogat în manifestări culturale, artistice şi educative, finanţate sau co-finanţate de la bugetul local. Suma alocată – 699.000 lei, adică aproape 7 miliarde de lei vechi. Ar fi mult de comentat în ceea ce priveşte anumite acţiuni organizate de administraţia locală, dar per ansamblu, s-a făcut treabă bună şi ne referim aici în special la evenimentele destinate publicului larg, adică cele la care a avut acces toată lumea. De departe, cea mai reuşită manifestare a anului a fost „Drapelul naţional în imaginaţia copiilor”, iar cei care au fost prezenţi la această acţiune ştiu că avem dreptate. Aşadar… iată topul manifestărilor din 2013, aşa cum îl vedem noi.
Locul I – „Drapelul naţional în imaginaţia copiilor”, o acţiune care a demonstrat încă o dată (dacă mai era nevoie) că imaginaţia copiilor este incredibilă.
Locul al II-lea – Festivalul de teatru pentru copii şi tineri (extraordinare trupele de teatru de la şcolile şi liceele câmpinene)
Locul al III-lea – Spectacolele organizate în cadrul celei de-a VI-a ediţii a Festivalului „Serbările toamnei”

Alte evenimente foarte aproape de top – manifestările dedicate zilei de 1 Iunie, acţiunile organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României, Festivalul Teatrelor de Proiect, Tabăra de Creaţie „Câmpina, dragostea mea”.
Nu ne-a plăcut, în schimb, programul de revelion, probabil cel mai slab din câte s-au organizat la Câmpina de-a lungul timpului.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *