Administratie publica

Senatorul Severin, despre tronsonul de autostradă Comarnic-Braşov: „Se vor crea minimum 10.000 locuri de muncă, din care eu sper ca măcar 1.000 să fie pentru Câmpina!”

„Lucrările pentru construcţia tronsonului de autostradă Comarnic-Braşov vor începe în primăvara acestui an şi se vor finaliza în 2017. Este cea mai importantă investiţie din ţară în acest moment şi mă bucur că se va derula, în cea mai mare parte, în colegiul senatorial pe care îl reprezint. Se vor crea minimum 10.000 locuri de muncă, din care eu sper ca măcar 1.000 să fie pentru Câmpina. Este un câştig enorm din punct de vedere economic pentru zona noastră” – a declarat senatorul George Severin în conferinţa de presă organizată astăzi de PSD Câmpina.
Chiar înaintea Crăciunului a fost finalizată selecţia viitorului concesionar al autostrăzii Comarnic- Braşov, acesta fiind un consorţiu format din firme din Italia, Austria şi Grecia: Vinci-Strabag-Aktor. Tronsonul Comarnic-Braşov este primul proiect de concesiune în infrastructură rutieră de asemenea dimensiuni care se va derula în România. Pentru construirea celor 58 de kilometri de autostradă, statul român nu va da nici un ban. Finanţarea va fi asigurată de constructor, care va avea la dispozitie 25 de ani pentru a-și recupera investiţia prin taxa de autostradă de aproape trei euro pe suta de kilometri.
Este pentru a treia oară când statul român încearcă să construiască acest tronson de autostradă şi poate de această dată va fi cu noroc.
„Nu vreau să spun că am eu vreun merit în această lucrare, singura mea promisiune electorală, de altfel. Meritul pentru demararea construcţiei tronsonului Comarnic-Braşov este al USL, iar dacă ar fi să vorbim despre o persoană, meritul este al lui Victor Ponta. Oricine altcineva va încerca să-şi asume vreun merit în demararea acestei lucrări nu face decât să fie penibil!”, a mai afirmat senatorul Severin, cu trimitere la afirmaţiile unor colegi din USL (liberali) legate de această autostradă. Noi am spune că mai întâi trebuie să vedem lucrarea începută, locurile de muncă nou-create, iar apoi poate discutăm şi despre merite.

5 Comments

 1. Vorbele d-lui senator sunt primele gogosi electorale din 2014 pe care le arunca campinenilor.
  Sa ne spuna maria sa SENATORUL TELEVIZIUNILOR ce realizari sau cum a ajutat oamenii de rand (usurandu-le traiul de zi cu zi) din Colegiului 1 in cei 8 ani de parlamentar.
  Sa vedem la urmatoarele alegeri la ce partid se mai inscrie?
  Oamenii de rand traiesc intr-o saracie crunta fara nici o speranta de imbunatatire a conditiilor de trai. Reprezentantii PSD -ul ui isi etaieaza BOLIZI CU CAI PUTERE ,SFIDAND GLOATA.
  Pe sticla dati bine la spalat de varza . Aratati-ne faptele ,nu promisiunule si visele.

 2. dan says:

  Mă scuzați, dar autostrada nu începe de la Comarnic? Cum face 1000 de locuri de muncă pentru Câmpina?

 3. Ion Ion says:

  Va bucurati degeaba d-le Bita ca astia nu vor cumpara carburanti de la OMV -statia Campina.!

 4. dan says:

  Autorităţile din judeţul Prahova au propus două amplasamente pentru organizarea de şantier. Astfel, unul dintre acestea ar urma să fie la Comarnic, pe terenul fostei uzine „Vulturul” şi pe un teren din cartierul Ghioşeşti, care are o suprafaţă de patru hectare şi care aparţine Primăriei, iar un al doilea amplasament ar urma să fie în staţiunea Azuga, pe locul fostei fabrici de sticlă.

 5. Anton says:

  din ce spune „dan”, senatorul PSD al nostru de Campina, cu o cuvantare romaneasca, „o arde aiurea”, in sensul ca vorbeste gura fara el/vorbeste dupa dictare/zice ce dicteaza Ponta..etc

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *