Social

Accident tragic pe DN1. O persoană a decedat, iar alte şase sunt grav rănite

Accident 1Un tragic accident de circulaţie s-a produs astăzi, în jurul orei 10.45, pe DN1, în apropierea comunei Băneşti. În accident au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea pătrunzând pe contrasens şi lovind cealaltă maşină care circula regulamentar. Impactul a fost foarte puternic, ambele autoturisme fiind distruse aproape în totalitate. O persoană a murit pe loc, iar alte şase au fost rănite. Printre răniţi sunt şi trei copii, cu vârste cuprinse între cinci şi zece ani. Toţi cei şase răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, unde copiii au fost diagnosticaţi cu traumatisme cranio-cerebrale şi politraumatisme. De asemenea, unul dintre adulţi a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, iar celelalte două persoane rănite au politraumatisme la membre şi torace.
Accident 2
(Sursă foto – RomâniaTV.net)

4 Comments

 1. Dico Emil says:

  Speram ca macar voi sa nu puneti astfel de imagini…

 2. Petronela R says:

  Doamne, ce tragedie!!!
  Să ne rugăm pentru sufletul celui care a plecat dintre noi atât repede şi atât de violent!
  Să ne rugăm pentru minunaţii copilaşi care au mare nevoie de sănătate şi nu în ultimul rând, pentru mama copiilor care trebuie să treacă de această mare tragedie!
  Condoleanţe familiei!

 3. toma says:

  Doamne fereste. Primarul din Banesti de ce nu face sens giratoriu?

 4. ups says:

  Nu cer autostrăzi (nu că nu aș vrea), dar niște SEPARATOARE DE SENS? Doamne iartă-mă!, sunt niște bucăți de beton, simple care se pot înșira pe toată lungimea DN1.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *