Politica

Consilierii liberali câmpineni, grăbiţi să nu întârzie la întâlnirea cu Crin Antonescu

Consilieri PNLConsilierii PNL Florin Frăţilă, Daniel Ioniţă şi Dragomir Enache au părăsit şedinţa din această seară a Consiliului Local Câmpina după numai jumătate de oră. Au plecat grăbiţi, direct la Ploieşti, la întâlnirea cu preşedintele partidului, Crin Antonescu. Este de înţeles interesul mare pe care l-au avut cei trei liberali faţă de întâlnirea cu liderul lor de partid, mai ales în actualul context politic. Dar să nu credeţi că au uitat de intereseul cetăţeanului câmpinean. Din contra, cei trei consilieri liberali au lăsat preşedintelui de şedinţă notiţe cu opţiunile lor de vot pentru proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi, ba chiar şi pentru amendamentele care urmau (sau nu) să fie propuse în plen. Asta denotă conştiinciozitate maximă din partea consilierilor PNL, nu-i aşa?
Precizăm că în această seară, la Ploieşti, a avut loc Delegaţia Permanentă a PNL Prahova, la care a fost prezent şi preşedintele partidului, Crin Antonescu.

4 Comments

 1. toma says:

  In loc sa reprezinte interesele campinenilor, care I-au ales prin vot direct, ei s-au dus la intalnire cu Crin…halal.

 2. Vasile says:

  Un gest imatur din partea celor trei consilieri.Banui ca au cerut acordul C.L.si l-au obtinut in plen.Daca nu ar fi cazul sa-si ceara scuze in fata consilierilor desi este inutil.Impresia este deja formata.Probabil,o sa-i taxam la apropiatele alegeri europarlamentare.

 3. horia says:

  s-au dus ca sa fie la numar.Ca doar nu se punea problema sa deschida si gura pe acolo.

 4. George T. says:

  Subscriu la ce a scris domnul Horia.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *