Administratie publica

Consiliul Local Câmpina a aprobat lista tinerilor care solicită o locuinţă ANL. Doar primii 20 se vor muta anul acesta în casă nouă

Bloc-ANLConsiliul Local Câmpina a aprobat, în şedinţa de ieri, lista de priorităţi cu solicitanţii de locuinţe construite prin ANL şi destinate închirierii. 76 de tineri au depus cereri pentru astfel de locuinţe, o singură persoană fiind descalificată din cauza dosarului incomplet. Astfel, au rămas 75 de solicitanţi eligibili, care au fost departajaţi ca urmare a punctajului obţinut pe baza criteriilor stabilite de Consiliul Local. Primii 20 de tineri de pe listă se vor muta anul acesta în casă nouă, pentru că va fi finalizat cel de-al doilea bloc ANL de pe Strada Ecaterina Teodoroiu, din Cartierul Turnătorie. Aici există 20 de unităţi locative (garsoniere şi apartamente) care vor fi repartizate tinerilor. La repartizarea efectivă a locuinţelor se va ţine cont de numărul de persoane din fiecare familie.
Vă reamintim că primul bloc ANL din Cartierul Turnătorie a fost finalizat şi dat în folosinţă în anul 2012. Din totalul de 20 de locuinţe, 16 au fost repartizate tinerilor, iar în patru locuinţe  s-au mutat familii evacuate din casele retrocedate foştilor proprietari.
Iată lista completă a solicitanţilor de locuinţe ANL (cel de-al doilea bloc), aşa cum a fost ea aprobată în şedinţa de ieri a Consiliului Local Câmpina:
Lista prioritati locuinte ANL

1 Comment

  1. Deschide Ochii says:

    Binenteles, dupa un loc in Administratia locala , fata consilierului Telegescu acum si pe listele pt ANL 🙂

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *