Administratie publica

În Pasajul de la Ceas au fost montate noile bănci, semicirculare

Banci pasaj ceasDe câteva zile, în Pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei, au fost montate bănci noi, semicirculare, după modelul celor vechi, dar ceva mai mari. Până acum, în pasajul de la Ceas, au fost înlocuite pavelele, cu dale din granit, au fost montaţi stâlpi noi de iluminat public, asemănători celor de pe Bulevardul Culturii, au fost refăcute scările şi a fost montat sistemul automatizat de irigare care va funcţiona sub spaţiul verde. De asemenea, a fost instalat şi noul ceas. Ultimele modernizări din această locaţie vor consta în amenajarea spaţiului verde după un proiect de arhitectură peisagistică, realizarea unei mici cascade şi instalarea unor reflectoare.
Modernizarea Pasajului de la Ceas face parte dintr-un pachet mai mare de lucrări, în care sunt incluse şi înlocuirea pavajului de pe toată suprafaţa pietonală din zona pieţei şi reabilitarea parcării mari, din faţa Complexului Carrefour. Valoarea tuturor acestor lucrări se ridică la 1,5 milioane lei, bani alocaţi de la bugetul municipiului.

7 Comments

 1. toma says:

  Campina devine mai frumoasa, pe zi ce trece! Bravo administratiei locale!

 2. MARYO says:

  frumoase intr.adevar ….chiar lipseau… 🙂 ceasul ar mai fii… de schimbat ..

 3. lulu says:

  Curios,eu am trecut aseara pe acolo si parca nu am vazut bancile cele noi,voi merge diseara special sa constat daca este sau nu adevarat ca avem banci noi.Pana atunci o MARE MARE MARE rugaminte pentru d-l primar : SCHIMBATI CEASUL CEL NOU este si urat si nu are termometru.Am auzit ca si alte persoane au remarcat acelasi lucru raspunsul a fost ,,exista termometru la farmacie” nimic mai fals , de la autogara pana in parc sunt nu mai putine de 3-4 farmacii cu termometru , fiecare arata alta temperatura(curios) , apoi pentru un pensionar ca mine trebuie sa-mi pun ochelarii ca sa vad ce scrie acolo.Asa ,,descurcaret ” cum il stiu eu pe d-l primar trebuie sa gaseasca o solutie ca sa puna un termometru asemanator cu cel care a fost . A FOST FFFFF BUN SI PRACTIC NE ESTE DOR DE EL

 4. toma says:

  E frumos ceasul..

 5. ionel says:

  Foarte frumos amplasamentul, dar vrem termometru.
  Poate se gaseste o soluti si se ataseaza noului cea un termometru.
  Ceasul este unul in stil retro si se incadreaza in peisajul actual, dar fara termometru cu care ne-am obisnuit nu ii incanta pe campineni.

 6. marius says:

  da,sigur ceasul retro se incadreaza in peisajul actual!!!in stanga blocuri,in dreapta blocuri,in fata cladirea de sticla a BCR,RETRO toate,ce sa zic.Acea zona trebuia amenajata modern,dar se vede ca in conducerea Primariei Campina nu este nici o femeie poate ar fi avut mai mult „simt artistic”;nu inteleg de ce nu se apeleaza la specialisti in peisagistica urbana,ca banii se cheltuie oricum pe unele lucruri inutile.Poate la amenajarea parcurilor din centru se va apela la specialist,m-am saturat sa vad copacii din oras varuiti,ca pe vremea lui Pazvante

 7. lulu says:

  Am constatat ca bancile au aparut in parcul de la ceas,asi putea face comentarii rautacioase si de aspectul acestora dar ma abtin,bine ca am unde sa stau cand vine caldura.La nemultumirea legata de termometru insa NU RENUNT.Toate marile municipii care se respecta au termometru in centrul orasului,oare noi suntem municipiu de mana a doua?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *