Social

Ateliere de creaţie pentru copii, la Târgul Tradiţional din week-end. Locaţia – pasajul din zona Pieţei Centrale Câmpina

Ateliere copiiÎn perioada 27-30 martie 2014, la Câmpina are loc Târgul tradiţional de preparate şi produse româneşti, acţiune care va fi organizată pe platoul din faţa Pieţei Centrale şi Complexului Carrefour. Pentru că este vorba despre un târg tradiţional, administraţia locală s-a gândit ca în paralel să organizeze şi acţiuni specifice pentru copii. Astfel, elevii de la unităţile de învăţământ din municipiu sunt invitaţi la Atelierele de creaţie „Pasiuni şi meşteşuguri pentru copii”, ediţia I, cu tema „Vestitorii primăverii”.
Atelierele de creaţie constau în organizarea de demonstraţii şi ateliere de lucru gratuite pentru copii, susţinute de meşterii populari şi artiştii handmade. Copiii interesaţi vor fi învăţaţi de către să creeze obiecte din materiale tradiţionale sau neconvenţionale (pe care apoi le pot lua acasa) – bijuterii din ceramică pictată, flori din şerveţele, semne de carte, picturi cu flori, tablouri folosind tehnica şerveţelului, demonstraţii roata olarului etc. Atelierele pentru copii se vor desfăşura pe aleea din faţa Complexului Mercantis, iar în cazul în care condiţiile meteo nu vor permite, atelierele vor fi mutate în incinta Casei Tineretului.

3 Comments

  1. Sic says:

    In sfarsit,s-a gasit o locatie cat de cat pentru produsele traditionale care sa nu deranjeze si centrala in acelasi timp.Dupa parerea mea,cea din zona ceasului nu era binevenita,printre altele privand copiii de locurile de joaca si in special cu porumbei.Intr-adevar,spatiul este cam mic dar asta este…

  2. toma ion says:

    Un fassss total, acest targ !!!

  3. titi says:

    cum arata ,RAMPA ACCES PERSOANE CU DEZABILITATI?sediu ,TAXE SI IMPOZITE CAMPINA ,intreb ,USA DE ACCES ,cu public ,,conform ,normelor ,trebuie sa se deschida ,CATRE EXTERIOR ,sau INTERIOR,in cazulu unor calamitati ,CUM SE FACE EVACUAREA ?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *