Social

Copiii de la Băneşti le-au oferit daruri şi au cântat pentru bătrânii din căminul de la Mislea

Copii 1Profesorii câmpineni Mioara şi Gheorghe David, împreună cu mai mulţi copii de la şcolile din comuna Băneşti (satele Băneşti şi Urleta), vizitează Căminul de Bătrâni de la Mislea la fiecare sărbătoare importantă şi nu merg niciodată cu mâna goală. Aşa s-a întâmplat şi în acest an, de 8 Martie, atunci când copiii din Băneşti le-au oferit bătrânelor de la Mislea câte un mărţişor, o felicitare, dar şi fructe şi dulciuri. Mai mult, cei doi profesori şi elevii lor le-au dăruit bătrânilor şi un program artistic, care a inclus melodii de muzică uşoară şi populară.
„Este un gest mic, pe care îl facem de Crăciun, de Paşte, dar şi 8 Martie, atunci când încercăm să le oferim bătrânilor internaţi la Mislea o rază de soare şi un colţ de speranţă, să le arătăm că nu au fost uitaţi acolo. Împreună cu copiii am pregătit pentru aceşti bătrâni şi un scurt program artistic. Sperăm că le-a plăcut şi că s-au simţit bine în compania noastră”, a declarat Mioara David.
Mioara şi Gheorghe David sunt profesori la Palatul Copiilor din Ploieşti la secţiunile Canto popular, respectiv Muzică instrumentală.
Copii 2 Camin batrani

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *