Social

Eşti din Câmpina dacă… ţi se rupe sufletul de scările de pe Plevnei

Scari Plevnei 1Am parafrazat în titlu o iniţiativă excepţională de pe Facebook deoarece am considerat că se potriveşte subiectului. Până la urmă, scările de pe Strada Plevnei nu sunt doar simple scări, ci un adevărat simbol al Câmpinei. Nu vor putea fi incluse vreodată într-un circuit turistic, dar ele fac parte de multă vreme din sufletul oamenilor locului. Astăzi, scările de pe Plevnei sunt o ruină, sunt într-un stadiu avansat de degradare şi un real pericol pentru cei care trec pe aici. Despre mizeria din zonă nu mai vorbim, este deja o altă poveste, la fel de tristă. Despre scări, însă, s-a mai vorbit de-a lungul timpului la nivelul administraţiei locale. Subiectul a fost doar… atins şi evaluat la bani mulţi, sute de milioane de lei vechi. Noi nu credem că ar fi chiar aşa.
„Cunoaştem situaţia la nivelul Primăriei Câmpina. Intenţionez să am o discuţie cu Serviciul ADPP şi să găsim o soluţie rezonabilă din punct de vedere financiar pentru reabilitarea scărilor de pe Strada Plevnei”, ne-a declarat viceprimarul Ion Dragomir, iar noi am luat-o ca pe o promisiune…
Scari Plevnei 3 Scari Plevnei 2 Scari Plevnei 4

6 Comments

 1. elena ionescu says:

  Scarile pe Bulevard aceeasi situatie,ziduri la gura leului pline de graffitialte scari neingrijite cum se coboara de la cimitirul Voila inspre str Caramidari

 2. elvis arghir says:

  Aceste scari trebuie refacute cat mai urgent , deoarece reprezinta un pericol public , ele fiind foarte frecventate. Dat fiind ca fac legatura intre doua strazi asfaltate de curand , este pacat ca arata astfel.

 3. dan says:

  Elvis, mai bine nu comentezi. Prietenii știu de ce!

 4. Mihail Filip says:

  Treptele, nu sunt singurul loc ramas in ruina! Priviti in josul treptelor in strada Plevnei, cum asfaltul se crapa din zi in zi, iar masinile de mare tonaj ce nu pot fi oprite din circulatie pe acest sector de drum, accelereaza si mai mult deteriorarea drumului si a caselor din vecinatate.
  Nu ne aude si nu ne vede nimeni?

 5. George T. says:

  Domnule Arghir, ati fost consilier local, stiti mersul. De ce nu faceti ceva concret, decat sa va dati cu parerea pe internet?

 6. toma ion says:

  Elvis,ne lasi ??? Lasa-ne ma ,n-auzi ???? Du-te si fa lucrari in alte localitati ca in Campina ne-ai lamurit…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *