Fostul consilier local Elvis Arghir revine în politică. De astăzi este membru al PDL Câmpina

Categorie: Politica 11 martie 2014

Elvis Arghir 1 Fostul consilier local Elvis Arghir revine în politică. De astăzi este membru al PDL CâmpinaSurpriză de proporţii în această seară la şedinţa săptămânală a PDL Câmpina. Fostul consilier local Elvis Arghir, fost preşedinte al acestui partid cu mai mulţi ani în urmă, a venit să-şi depună adeziunea. Din această seară, Arghir este membru PDL. Că fostul consilier local revine în politică, nu surprinde pe nimeni, dar că a ales să revină la PDL, acesta chiar este un lucru interesant. “Am fost contactat în ultima vreme de două partide, unul dintre ele fiind PMP, despre celălalt nu vreau să vorbesc, dar am decis să revin în politică la un partid mai mare, important şi să nu mai cresc copii orfani. M-am gândit bine înainte de a face acest pas. Unde ar fi mai bine să mă duc, dacă nu la PDL? La PSD nu cred că voi merge vreodată, chiar dacă îmi plac echipa de acolo şi doctrina lor social-democrată. Totuşi, PSD este considerat continuatorul comunismului şi nu vreau să fiu asociat cu aşa ceva. La PNL, vă spun sincer, eu îl simpatizez de fapt pe Călin Popescu Tăriceanu, iar el a plecat din partid. PDL a fost principala opţiune, iar asta pentru că eu l-am apreciat întotdeauna pe primarul Horia Tiseanu. Chiar şi prima dată când m-am înscris în PD, prin 2001, în mare parte tot datorită lui Horia Tiseanu am făcut acest pas”, ne-a declarat Elvis Arghir.
Acesta a mai afirmat că a fost primit bine de PDL Câmpina şi este mulţumit că de acum înainte nu va mai trebui să “construiască” organizaţii locale pentru diferite formaţiuni politice mai puţin importante: “Vreau linişte şi atunci când mai vine cineva la mine să-mi propună să mai facem un partid să-i pot spune că eu sunt deja membru al unui partid important şi să caute pe altcineva. PDL e un partid serios, cu oameni valoroşi în Consiliul Local, mult mai valoroşi decât ai PNL, de exemplu, şi-mi doresc ca în prima bătălie electorală, cea de la europarlamentare, PDL să obţină la Câmpina mult mai multe voturi decât liberalii. În privinţa alegerilor locale din 2016, eu nu exclud nici o variantă de candidatură!”

Elvis Arghir 2 Fostul consilier local Elvis Arghir revine în politică. De astăzi este membru al PDL Câmpina
Elvis Gabriel Arghir este om de afaceri. În politică a intrat în 2001, în PD. Ulterior a devenit chiar preşedinte al organizaţiei locale a PD, funcţie pe care a deţinut-o temporar. A părăsit PD în 2007, după un scandal uriaş, o conferinţă de presă inedită şi un război lung pentru păstrarea funcţiei de consilier local (război pe care l-a şi câştigat).
S-a înscris apoi în PNL, partid pe listele căruia a obţinut un nou mandat de consilier local. În 2010 i-a fost retras sprijinul politic de către conducerea PNL Câmpina, dar a rămas consilier local. Apoi a constituit la Câmpina organizaţia locală a Partidului Verde şi a candidat la funcţia de primar, la alegerile locale din 2012, fără succes, însă. Alegerile parlamentare din decembrie 2012 l-au găsit ca membru al Forţei Civice, pentru ca, ulterior, Elvis Arghir să părăsească scena politică locală. Revine acum, iată, ca membru al PDL Câmpina.

11 comentarii to “Fostul consilier local Elvis Arghir revine în politică. De astăzi este membru al PDL Câmpina”


 1. Nicoleta Musoiu spune:

  Intrebarea nu e de ce a ales dl Arghir PDL. Intrebarea e de ce l-a primit PDL? Ar fi interesant de stiu ce ofera dl Arghir PDL-ului, doar o adeziune? Greu de crezut.

  RăspundeRăspunde
 2. horia spune:

  ARE NEVOIE DE LUCRARI.SPERA SA I LE DEA TISEANU

  RăspundeRăspunde
 3. Ciprian Murariu spune:

  As fi vrut sa aplaud revenirea in politica a domnuli Arghir, deoarece cunosc implicarea de care da dovada, dar, declaratiile facute de dumnealui la adresa PSD (eu sunt membru PSD si nu ma simt deloc comunist) imi dovedesc, din pacate, ca revine in politica incarcat de prejudecati si idei preconcepute, in masura sa limiteze orizonturi. Surprinderea mare este generata de faptul ca aceste prejudecati nu erau atat de prevalente inainte de intrarea in PDL. Poate ca declaratiile referitoare la asocierea PSD-ului de comunism sunt datorate inversunarii politice de moment, urmand ca ratiunea politica sa ia locul gandirii politruce. Multa bafta!

  RăspundeRăspunde
 4. George T. spune:

  O alegere buna, PDL-ul a facut multe lucruri bune pentru Campina!

  RăspundeRăspunde
 5. Sergiu spune:

  Parerea mea este ca mai multi se vor reactiva in aceasta perioada, majoritatea in perspectiva alegerilor locale din 2016 a caror miza va fi ff mare. Elvis Arghir se vrea in carti ca deh, in consiliu se impart lucrarile la firme, lucru valabil si pentru altii nu numai pentru el. Despre PMP stiti ceva, e vreo miscare si la noi in oras?

  RăspundeRăspunde
 6. elvis arghir spune:

  Am inteles din comentariile unora ca atunci cand devii membru al unui partid o faci pentru niste interese personale , totusi intreb pe cei care pretind ca stiu pana si intentiile mele , de ce am plecat din PD si din PNL in momentul cand aceste partide au ajuns la putere ? Am observat din lunga experienta in politica locala ca oportunistii se duc la partidele aflate la putere si nu in opozitie asa cum a fost mereu cazul meu . Pentru cei cu memoria scurta va pot nominaliza persoane care cu ocazia alegerilor locale pacalesc campinenii cu o nonsalanta de invidiat .
  Cat despre lucrari cu Primaria invit comentatorii sa se uite cu atentie in ograda actualei majoritati din consiliul local, ca se vede din satelit care sunt interesele si unde se sifoneaza banul public , iar o mica parte din acesti bani ii vor gasi in sacii de cartofi de 5 kg care sunt dati inainte de alegerile locale .

  RăspundeRăspunde
 7. razvan spune:

  Sa fim seriosi acum, ce a facut elvis in consiliu? Circ. S-a judecat, s-a plimbat, ne-a luat banii si a plecat. Banii nostri pe care ii platim ca taxe si impozite. Acest candidat de serviciu la functia de primar, nu cred ca a ratat vreun scrutin sa nu-si depuna candidatura, si-a dat seama ca macelaria PDL inca mai este deschisa si poate prinde si el un oscior saracutu. Alt motiv de revenire la un partid ce a dat primarul municipiului nu vad. Sa il fi lovit altruismul si sa se jertfeasca pentru cetateni ,niciodata. Situatia e clara vrea sa fie iar in carti pentru bani.

  RăspundeRăspunde
 8. Ciprian Murariu spune:

  @ razvan – nu o sa il votez pe Elvis , avem alte idei si suntem “adversari” politici, dar mi se pare foarte bine ca a candidat si ca , oricare ar fi motivele lui, s-a implicat si nu s-a ascuns in ignoranta sau anonimat!

  RăspundeRăspunde
 9. elvis arghir spune:

  Ii multumesc lui Ciprian Morariu pentru onestitate , se dovedeste inca o data ca oamenii de caracter stiu sa aprecieze si sa respecte pe ceilalti .
  Am fost si eu ca si Andrei Plesu , victima unor persoane cu un comportament mizer care se ascund dupa pseudonime sau nume false .

  RăspundeRăspunde
 10. razvan spune:

  Am trait sa o vad si pe asta ….te compari cu Plesu. Probabil din modestie doar cu Plesu. A si sa sti ca ma cheama Razvan, asa mi-a zis mama deci eu nu mascund nici dupa nume fslse si nici dupa pseudonime. BRAVO P D L

  RăspundeRăspunde
 11. George T. spune:

  Asemenarea cu Andrei Plesu nu isi are rostul, nici 1%.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF