Politica

Lovitură de teatru în politica locală! Adeziunea lui Elvis Arghir, respinsă de PDL Câmpina

Biroul Politic Local al PDL Câmpina s-a întrunit în această seară în şedinţa săptămânală, în cadrul căreia au fost analizate, printre altele, adeziunile depuse în ultima perioadă. Iar cea mai interesantă dintre ele, cea a fostului consilier local Elvis Arghir, a fost respinsă. Cu alte cuvinte, PDL Câmpina nu-l primeşte pe Arghir în rândurile sale. „Analizând cu mare atenţie activitatea politică anterioară a domnului Elvis Arghir, Biroul Permanent Local a decis să-i respingă adeziunea depusă la partidul nostru”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al PDL Câmpina, Monica Clinciu.
Dintre cei 16 membri prezenţi la şedinţa BPL, 15 au votat împotriva primirii lui Elvis Arghir în partid, iar un vot a fost nul. Vă reamintim faptul că, în urma cu o săptămână, omul de afaceri Elvis Arghir, fost consilier local, fost membru al PD, PNL, Partidului Verde şi Forţei Civice, a venit la PDL pentru a-şi depune adeziunea la acest partid, spre marea surprindere a multor dintre democrat-liberalii prezenţi în sediu. Arghie a afirmat atunci că pentru el „PDL este un partid important, serios şi cu oameni valoroşi şi de aceea am decis să revin în politică tocmai la acest partid”.

8 Comments

 1. razvan says:

  BRAVO P.D.L. FELICITARI. Tineti-o tot asa. Sa vedem la ce usi mai bate nenea, dar trebuie sa se fereasca bine cand ii vor tranti iar usa in nas

 2. Alex says:

  Felicitari pdl. Va faceati de ras daca il primeati. Este un trasesist politic!

 3. ups says:

  PDL Câmpina are de acum o echipă unită și puternică, călită prin multe bătălii electorale. Elvis Arghir a crezut că poate sparge această *nucă tare*, dar s-a înșelat.

 4. dan says:

  Chiar ca este o surpriza. Nici un vot pentru. Atunci cine il bagase pe gat la PDL?
  In rest, foarte bine. Ar fi fost un element de instabilitate.

 5. Toyo says:

  Se baga sigur la vreun PMP sau FC sau ce o mai exista la momentul actual. Bravo PDL, sunteti verticali!

 6. ionete says:

  Bate la PRM,PC,PNTCD.ETC.
  PS:Se gasesc musterii

 7. Cristian says:

  Inca mai astept restul de bani din salariul care trebuia sa-l dea dupa 4 ani de zile . ,, Daca pleci nu mai vezi bani „ ,dar ca ti-am muncit fara bani o luna si jumatate cum se numeste domnule credincios de ziua a sasea?

 8. Nicolae Nitu says:

  Aviz amatorilor.Banul e scump chiar daca e obtinut pt clientela de partid.Majoritatea patronilor din oras sunt samsari cu facultati facute la Spiru si plin de ifose daca te plangi ca ai familie,rate,obligatii.De aceea am plecat in Spania

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *