Marius Sersea a fost schimbat din funcţia de prefect al judeţului Prahova

Categorie: Administratie publica 14 martie 2014

Marius Sersea Marius Sersea a fost schimbat din funcţia de prefect al judeţului PrahovaPrin hotărâre a Guvernului României, publicată aseară în Monitorul Oficial, prefecţii şi subprefecţii din mai multe judeţe ale ţării au fost schimbaţi din funcţii. Este vorba despre toţi prefecţii şi subprefecţii susţinuţi de PNL, iar printre ei se află şi prefectul judeţului Prahova, Marius Sersea. Acesta a fost înlocuit, prin hotărâre de Guvern, cu subprefectul Rodica Paraschiv. Marius Sersea a deţinut funcţia de prefect din mai 2012 până ieri. Nu a fost membru al vreunui partid politic, iar înainte de a deveni prefect a ocupat funcţia de director executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Câmpina, unde este aşteptat şi acum cu braţele deschise. Nu ştim, însă, dacă revine aici, dacă mai are loc de actuala conducere susţinută de PSD.
Noul prefect, Rodica Paraschiv, are 53 de ani, este inginer constructor la bază, a ocupat funcţia de subprefect din 2011, iar înainte de a fi subprefect a lucrat mai bine de 15 ani în cadrul Consiliului Judeţean Prahova.

8 comentarii to “Marius Sersea a fost schimbat din funcţia de prefect al judeţului Prahova”


 1. George T. spune:

  Si-asa nu facea nimic pentru Campina..

  RăspundeRăspunde
 2. Vasile spune:

  Orice prefect sustinut politic isi merita soarta.Indiferent de culoarea politica ganditi ca va face cineva mare lucru?Atata timp cat nu este apreciata valoarea omului pus la locul potrivit lucrurile vor merge pe acelasi fagas.Dupa atatia ani de democratie,mi-am format o impresie despre ce inseamna politica…

  RăspundeRăspunde
 3. geret spune:

  tipic romanesc, sunt convinsa ca habar nu aveti ce atributii are un prefect, dar va dati cu parerea…

  RăspundeRăspunde
 4. Vasile spune:

  D-na Geret,va arogati cam multe merite.Nu desconsiderati pe ceilalti.Printre altele,prefectul are obligativitatea respectarii legalitatii,mai exact cum se aplica in teritoriu prevederile aprobate si emise de catre guvern.Nu imi puteti spune dvs.ca fostul prefect de Prahova nu era in cunostinta de cauza cu ce se petrecea in cadrul Consiliului Judetean al carui presedinte era Mircea Cosma daca imi aduc bine aminte.La acest aspect m-am referit.Nu este cazul sa intram in polemica pe aceasta tema.Nu am facut decat sa-mi exprim punctul meu de vedere care nu totdeauna concorda cu al celorlalti.

  RăspundeRăspunde
 5. Lenesu' spune:

  Bravo, geret! Si sa ii mai spuna cineva lu’ Vasile, ca , atata timp c at prefectul e reprezentantul guvernuli in teritoriu, iar guvernul este format politic, e normal ca prefectul sa fie numit politic. E la mintea cocosului, nea Vasile!

  RăspundeRăspunde
 6. Vasile spune:

  D-nu Lenesu,imi pare rau:sunteti pe langa subiect.Sa nu transformam acest ziar care mi se pare interesant si cuprinde probleme de actualitate ale urbei in atacuri la adresa celor care fac comentarii pe marginea articolelor publicate.Eu am intrat in”jocul”d-nei Geret datorita afirmatiei ca nu cunosc atributiile prefectului dar imi dau cu parerea.Repet,le cunosc in parte prin faptul ca am fost nevoit sa intervin la acesta pentru rezolvarea unor probleme.Dupa opinia mea,oricare prefect va fi numit politic va “canta”precum ii dicteaza cel care l-a inscaunat.Probabil,un prefect independent ales prin votul celor care fac parte din judetul respectiv va avea mai mare succes.Cum aceasta este o utopie,sperantele mele sunt desarte.Ma opresc deocamdata la atat.

  RăspundeRăspunde
 7. Lenesu' spune:

  Nea Vasileee! Daca prefectul ar fi ales prin vot, nu ar insemna sa fie tot lacheu politic?!?! Macar Sersea nu era membru de partid! Bre, matale te cam contrazici cu logica, asa ca eu nu te mai contrazic,.ca ar fi de prisos.

  RăspundeRăspunde
 8. George T. spune:

  Lenesu’, ca nenea Sersea nu avea carnet de partid, nu inseamna ca nu era omul PNL-ului. Sa fim seriosi.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF