Politica

Primarul Horia Tiseanu şi consilierii PDL au oferit mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor

PDL martisoare 1De 1 Martie, preşedintele PDL Câmpina Horia Tiseanu, consilierii locali şi alţi membri ai acestui partid au oferit doamnelor şi domnişoarelor câte un mărţişor. Acţiunea s-a desfăşurat pe stradă, în zona centrală a Câmpinei, şi a fost apreciată de reprezentantele sexului frumos. „Dorim să păstrăm tradiţia. În fiecare an, de 1 Martie, le dăruim mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor, sărbătoritele începutului de primăvară. De această dată sunt mărţişoare handmade, realizate de două tinere din organizaţia noastră, mărţişoare în care s-a pus mult suflet şi pe care le oferim cu mult drag, împreună cu gândurile noastre bune şi cele mai sincere urări de bine!”, a afirmat primarul Horia Tiseanu.
PDL martisoare 2 PDL martisoare 3

9 Comments

 1. Cristian says:

  Mai bine venea cu locuri de MUNCA .

 2. George T. says:

  Foarte frumos! Si sotia mea a primit un martisor si era foarte fericita! Oameni adevarati, care cu un gest au reusit sa aduca zambetele pe fetele reprezentantelor sexului frumos!

 3. laurentiu P says:

  Foarte frumos,un gest pe care toti barbatii ar trebui sa-l faca.

 4. Hoza says:

  Locuri de munca? Locuri de munca promitea deputatul Guran de la PNL, nu avea toate bannere-le alea cu locurile de munca? Cat a creat? Zero sau 0?

 5. admin says:

  Cunoastem subiectul, dar noi nu vom scrie nimic in acest sens. Consideram ca este un scandal articifial si absolut inutil pentru Campina, despre care presa tabloida a scris destul si a facut suficienta reclama atat Castelului Hasdeu, cat si atelierului de moda. 🙂

 6. Andreea says:

  totusi e vorba de o institutie publica importanta care a fost pusa in pericol pentru o parada de moda! nu e important?

 7. admin says:

  La cum o cunoastem cu totii pe Jenica Tabacu, chiar credeti ca ar fi permis sa se intample ceva care sa puna in pericol Muzeul Hasdeu? Sa fim seriosi!

 8. George T. says:

  Nu cred ca are intaietate Hasdeu in fata fiicei:)

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *