Eveniment

„Revista Revistelor” – un spectacol de excepţie al Teatrului „Constantin Tănase”, oferit doamnelor din Câmpina de administraţia locală

Spectacol revista 1Pe scena Casei de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina a avut loc aseară un spectacol deosebit, susţinut de artiştii Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti. Acesta a fost cadoul oferit câmpinencelor, cu ocazia zilei de 8 Martie, de către administraţia locală. Un cadou frumos, care se înscrie în tradiţia ultimilor ani, pentru că, după cum s-a demonstrat şi aseară, Revista-i tot Revistă! Spectacolul a cuprins unele dintre cele mai reuşite momente artistice selectate din amplul repertoriu al Teatrului „Constantin Tănase”. Iar pe scenă au urcat, alături de generaţia mai tânără a Revistei, artiştii pe care îi cunoaştem şi iubim de-o viaţă: Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Adriana Trandafir, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Valentina Fătu. Recitalul de final i-a aparţinut lui Adrian Enache, iar momentele coregrafice au fost susţinute de Ansamblul de balet al Teatrului „Constantin Tănase”. „Revista Revistelor” este un spectacol regizat de maestrul Biţu Fălticineanu.
Sala a fost plină, aplauzele au fost furtunoase după fiecare moment muzical, umoristic sau coregrafic, iar la final au durat minute bune. O seară frumoasă, în compania unor artişti minunaţi.
Spectacol revista 2 Spectacol revista 3 Spectacol revista 4 Spectacol revista 5 Spectacol revista 6 Spectacol revista 7 Spectacol revista 8 Spectacol revista 9 Spectacol revista 10 Spectacol revista 11

6 Comments

 1. MINION says:

  Super spectacol, peste asteptari !!

 2. alexandra says:

  am fost la spectacol.Adrian Enache mi-a placut foarte mult,mi-a placut cum vorbea mereu de Campina iar prezenta lui scenica si melodiile au fost super.multumim si pentru garoafe,un gest deosebit.in rest nu mi-a placut deloc.am crezut ca e un spectacol dedicat femeii si ca ne aduce si noua mai multi artisti barbati dar din pacate sala era plina de barbati si parca spectacolul a fost pentru ei avand in vedere ca pe scena au aparut numai femei,vulgare,dezbracate,in scenete se vorbea numai de aluzii obscene si morti.nu stiu de ce Primarul nostru aduce la toate spectacolele numai femei dezbracate asa cum a facut si cu Andreea Banica.Ar trebui sa ne respecte mai mult ca majoritatea campinenilor sunt inteligenti si nu toata lumea se simte bine in asemenea atmosfera.

 3. Vasile says:

  Un spectacol deosebit.Cam asa ne-ar trebui pentru a iesi din monotonie.

 4. George T. says:

  Ca in fiecare an, institutia condusa de domnul Tiseanu ne surprinde placut. Felicitari si felicitari si domnului Dochia, un profesionist!

 5. Mihai says:

  @Alexandra, e primul spectacol de revista pe care il vezi? Daca da atunci sa stii ca intotdeauna la revista dansatoarele sunt imbracate sumar. Ce voiai, striptease masculin? Ala costa bani grei sa stii!

 6. alexandra says:

  Mihai tu esti barbat si comentezi din punct de vedere al unui barbat,ti-a placut sa vezi femei dezbracate dar era ziua noastra.nu am spus nimic de striptease masculin dar nici atatea femei dezbracate nu aveau ce cauta acolo.stai linistit ca nu e primul spectacol pe care il vad dar cu atata vulgaritate ne mai miram de ce se intampla atatea nenorociri.daca e de revista ar trebui sa fie cultura.daca ai observat erau si copilasi in sala.ei pot invata oare ceva de la asemenea spectacol?!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *