Social

Sute de copii din ţară, reuniţi sub „Umbrela Verde” de la Câmpina

Umbrela Verde 1Şcoala Gimnazială „Ion Câmpineanu” o organizat, pentru al cincilea an consecutiv, concursul de creaţie pe teme ecologice „Umbrela Verde”. Este o competiţie naţională, care se adresează elevilor din clasele I-XII şi care include mai multe secţiuni – desen, pictură, fotografie. De la an la an, numărul elevilor care participă la „Umbrela Verde” este tot mai mare, la această ediţie fiind înscrise 836 de lucrări de la copii din 146 de şcoli din 33 de judeţe ale ţării. Desene, picturi şi fotografii foarte frumoase, realizate cu multă pasiune şi cu mult talent.
Şcoala câmpineană este principalul organizator al concursului, alături de Inspectoratul Şcolar Prahova, Casa Corpului Didactic, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Muzeul Judeţean de Ştiinţe ale Naturii, Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie şi Alianţa Româno-Franceză. Momentele artistice din cadrul acestui eveniment au fost oferite de copiii din Asociaţia Frizzly condusă de Clara Leica. Administraţia locală a fost reprezentată de administratorul public al municipiului, Remus Bădulescu, iar printre invitaţi s-a numărat şi directorul Casei de Cultură, Florin Dochia.
Şcoala Generală „Ion Câmpineanu” este angrenată în mai multe proiecte pe teme ecologice, tocmai prezenţa sa activă în acest domeniu aducându-i în 2011 titlul de „Eco-şcoală”. Este singura instituţie de învăţământ din Câmpina care a dobândit acest statut.
Umbrela Verde 8 Umbrela Verde 2 Umbrela Verde 4 Umbrela Verde 5 Umbrela Verde 3 Umbrela Verde 6 Umbrela Verde 7 Umbrela Verde 10 Umbrela Verde 9

2 Comments

  1. activenews says:

    Acest concurs devine o traditie. Felicitari!

  2. CORINA says:

    buna ziua,

    afisati si rezultatele?
    Copii sunt ff nerabdatori

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *