Politica

Avem PMP şi la Câmpina. O fi de bine, n-o fi de bine…

Florin MarcuPartidul Mişcarea Populară este în plin proces de organizare în teritoriu, deci şi la Câmpina. Pentru constituirea organizaţiei de aici au fost contactaţi, în primul rând, mai mulţi reprezentanţi ai PDL, care, însă, au respins propunerea de a se alătura Mişcării Populare. În cele din urmă, de punerea pe picioare a organizaţiei locale se ocupă Florin Marcu (foto), fost consilier local al PNDC (mandatul 2008-2012) şi fost candidat al Partidului Verde la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, la alegerile locale din 2012. Ulterior, Florin Marcu a renunţat la orice activitate politică, pentru a reveni acum la PMP.
Din informaţiile noastre, în Partidul Mişcarea Populară – Organizaţia Câmpina s-au înscris ori urmează să se înscrie şi alte nume mai mult sau mai puţin cunoscute din politica locală, dar care, cel puţin deocamdată, nu doresc să apară public.
Partidul Mişcarea Populară este „opera” preşedintelui Traian Băsescu, iar în rândurile sale îi regăm pe oamenii apropiaţi acestuia (Elena Udrea, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Cristian Petrescu, Gabriel Berca, Cristian Preda, Daniel Funeriu şi alţii) majoritatea provenind din PDL. La nivel naţional, preşedintele interimar al partidului este Eugen Tomac, iar Organizaţia Prahova este condusă de Dragoş Ciuparu, fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei. Dintre persoanele cunoscute care au trecut la PMP îi menţionăm pe senatorul Andrei Volosevici şi deputatul Dragoş Gunia.

10 Comments

 1. Toyo says:

  Marcu..ce gluma. Mai trebuie sa intre si Arghir, apoi ar trebui sa se numeasca partidul traseistilor.

 2. laurentiu says:

  Ce am avut surprize pana acum dar sa vedem spuma…adica cine este pionii fiecarui partid.FC avem,PMP se baga in fata.Greii trebuie sa dea replica:pe cine scoate PSD,PNL,PDL in fata la alegeri.PNTCD observ ca a ramas fara sediu,PRM,PPDD sunt pe faza,poate scot si ei vreun consilier,Arghir mereu la panda poate il baga cineva in echipa,daca nu si independent

 3. elvis arghir says:

  pentru toyo si alti cetateni onesti :
  daca intra cei mai multi dintre politicienii din Campina , ar fi un partid complet al traseistilor politici . Si ca sa incheiem subiectul traseistilor politici , te rog sa-mi spui unul din politicienii locali , si aici ma refer la parlamentarii campineni , stafful primariei , consilierii locali , care nu a mai fost la niciun partid . Problema traseismului politic s-a perimat de mult deoarece sunt multi care au trecut chiar pe la toate partidele , cea ce nu este cazul meu si al lui Florin .

 4. Florea says:

  The best! Tanar, baiat destept, imagine buna, experienta, o sa faca treaba in Campina. Arghir e mana moarta cu lucrarile lui. Imi pare totusi rau ca se amesteca in mizeria asta de politica stiu insa ca isi iubeste orasul si semenii. Bafta tizu’!

 5. George T. says:

  Aoleu, ce se mai plimba baietii astia. N-au inteles ca nu ii mai vrem?

 6. Nicolae says:

  Marcu a fost un consilier care si-a vazut de treaba.Altii l-au sapat si el stie care au fost aceia.Atentie in continuare si mult succes!

 7. mihai says:

  Succes Florin

 8. Infiintati si Partidul CIURUCURILOR! Sa fie ceva nou pe val.
  Creati locuri de munca pentru tineri , nu partide , ca in Campina totul este mort.
  De hoti ce trag la banul public s-a saturat poporul

 9. Vasile says:

  In 1991-1993,daca nu ma-nsel,au fost foarte multe partide.Incet,incet acestea au disparut.Acum se repeta ciclul.In loc sa se gandeasca la cele afirmate de”platitor…”,politicienii au”marele talent”de a se gandi ce partid sa mai infiinteze pentru a pacali poporul.

 10. Adriam says:

  Auzi tu ?? Ce gluma…??
  Draga Toyo,in mod normal ar trebui sa te iei de adevaratii incompetenti locali,nu de un om care are asemenea perspectiva si care daca va fi lasat chiar va face ceva pentru orasul asta.Chiar nu vedeti ca de o buna vreme de timp Campina ,acest oras cu potential din toate punctele de vedere a decazut pentru ca a picat pe mana cui nu trebuie.Lasati vrajba si fiti uniti pentru un viitor mai bun in urbea noastra .Oamenii competenti si cu adevarata valoare au fost mereu inghititi de clasa asta politica grosolana si fara de calitate.Oricum viitorul e in mainile voastre daca veti stii ce sa faceti cu votul pe care il aveti ,va veti face si voua un bine,daca nu ,iar vom involua ca si oras .Nu uitati ca e important ca noi sa decidem viitorul ,nu sa fie decis de acesti ”baronasi” de Campina.E timpul pentru schimbari in acest oras ,vedeti ce a fost acest oras si ce a ajuns.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *