Social

„Cutia cu zâmbete”, o campanie a femeilor democrat-liberale din Câmpina pentru ajutorarea copiilor nevoiaşi

Zambet 3 siteO cutie de pantofi poate fi umplută cu orice. Puteţi pune în ea jucării, felicitări, cărţi de citit sau colorat, culori. Puteţi pune în ea chiar şi articole de îmbrăcăminte. Dacă o faceţi din suflet şi cu mult suflet, dacă o faceţi cu bucurie şi cu zâmbetul pe buze, veţi descoperi cât de încăpătoare poate fi o cutie de pantofi. „Cutia cu zâmbete” este un proiect umanitar, o iniţiativă a Organizaţiei de Femei a PDL Câmpina pentru ajutorarea copiilor care provin din familii cu posibilităţi materiale reduse. În ce constă această acţiune? Fiecare dintre noi poate umple o cutie de pantofi cu daruri pentru un copil. Scriem pe cutie dacă darurile sunt pentru o fetiţă sau un băieţel şi cam ce vârstă ar putea avea acesta. Apoi, putem duce cutia la sediul PDL Câmpina (Bulevardul Carol I, nr. 10) marţi, 8 aprilie 2014, între orele 10.00 – 17.00. „Cutia cu zâmbete” poate deveni astfel o poveste frumoasă, la care fiecare dintre noi poate adăuga câte o pagină.

6 Comments

 1. jeny says:

  O idee foarte buna, ideal ar fi sa existe un spatiu in munc. Campina unde lumea binevoitoare sa depuna tot felul de aticole de imbracaminte, jucarii etc , ptr cei cate intradevar au nevoie si nu isi pot permite sa le achizitioneze.Sunt convinsa ca multe familii pot face asta dar unde? ……..??

 2. George T. says:

  Copiii merita toata atentia noastra!

 3. dan says:

  Duc și eu o cutie.

 4. Dico Emil says:

  Este foarte complicat sa sortezi pe cei care au nevoie de cei care profita… In general persoanele care chiar au probleme, traiesc cu greu si fara sa ceara. Cel mai bine este sa intrebati educatorii/invatatorii/profesorii si sa dati personal lucrurile.

 5. George T. says:

  S-au strans? Ceva info?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *