Administratie publica

Iată lucrările pe care HidroPrahova se angajează să le facă în acest an, la Câmpina, din surse proprii

Lucrari HidroConducerea operatorului regional de apă şi canal HidroPrahova a stabilit planul de investiţii pentru 2014, pe care ulterior l-a supus spre aprobare administraţiei locale. În ceea ce priveşte municipiul Câmpina, aici se intenţionează executarea a cinci lucrări în valoare totală de 200.000 lei. Este vorba despre lucrări care vor fi finanţate de HidroPrahova din surse proprii, fără nici o legătură ce investiţiile care sunt incluse în proiectul european de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare. Cele cinci lucrări stabilite prin planul de investiţii pe 2014 au ca obiect înlocuirea unor tronsoane de conductă pentru distribuţia apei şi a branşamentelor aferente, sectorizarea reţelei de distribuţie a a apei, precum şi achiziţia şi montajul contoarelor de apă rece pentru populaţie. După executarea lucrărilor, HidroPrahova se angajează să repare carosabilul şi trotuarele în zona în care s-a făcut intervenţia.
Iată care sunt cele cinci lucrări stabilite de conducerea HidroPrahova şi apoi aprobate de Consiliul Local Câmpina:
– înlocuirea unui tronson din conducta de distribuţie a apei şi înlocuirea branşamentelor aferente pe Bulevardul Carol I (etapa I) – este vorba despre conducta cu diametrul de 150 mm, pusă în funcţiune în anul 1962 şi care, normal, este foarte uzată. Valoarea lucrării – 122.500 lei (fără TVA).
– înlocuirea unui tronson din conducta de distribuţie a apei şi înlocuirea branşamentelor aferente pe Strada În Luncă. Valoarea  lucrării – 28.800 lei (fără TVA).
– înlocuirea unui tronson din conducta de distribuţie a apei şi înlocuirea branşamentelor aferente pe Strada Atelierelor. Valoarea lucrării – 16.200 lei (fără TVA).
– sectorizare reţea distribuţie a apei (reabilitare cămine şi montare de vane) pentru identificarea şi eliminarea pierderilor de apă din reţea. Valoarea lucrării – 15.000 lei (fătă TVA).
– achiziţie şi montaj contoare de apă rece, conform planului de contorizare stabilit pentru perioada 2010-2014. Valoare – 17.500 lei (fără TVA).

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *