Social

Jandarmii din Ploieşti şi Sinaia şi-au sărbătorit ziua printre copiii de la Câmpina

Jandarmi 1Gest foarte frumos al jandarmilor din Ploieşti şi Sinaia de a fi alături de copiii de la Şcoala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din municipiul Câmpina pentru a marca Ziua Jandarmeriei Române. La 3 aprilie, Jandarmeria Română a împlinit 164 de ani de existenţă. Din păcate, tot luna aceasta se împlinesc şi trei ani de la desfiinţarea Unităţii de Jandarmi de la Câmpina, o unitate-simbol care a însemnat mult pentru cel de-al doilea municipiu al judeţului şi a cărei închidere (decisă prin ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, în 2011) a lăsat un gust amar.
Tocmai de aceea, poate, gestul jandarmilor de la Ploieşti şi Sinaia de a veni alături de copiii de la Câmpina este cu atât mai frumos. Copiii au fost încântaţi de „musafirii” lor, de demonstraţiile prezentate de aceştia, de echipamentul jardarmilor, dar mai ales de câinele lup al jandarmilor ploieşteni, special antrenat pentru prinderea infractorilor.
În mod cert, pentru copiii de la Şcoala „Câmpineanu” a fost o zi de neuitat, lucru valabil şi în cazul jandarmilor, având în vedere bucuria şi entuziasmul cu care au fost primiţi, priviţi, aplaudaţi.
Jandarmi 2 Jandarmi 3 Jandarmi 4 Jandarmi 5 Jandarmi 6 Jandarmi 7 Jandarmi 8 Jandarmi 9 Jandarmi 10 Jandarmi 11 Jandarmi 12 Jandarmi 13 Jandarmi 14

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *