Social

OMV Petrom construieşte în Câmpina un laborator în valoare de 4,5 milioane euro

Investitie Petrom 1Pe Strada Plevnei din Câmpina a început construcţia unei clădiri moderne, investiţie care este realizată de OMV Petrom. În această clădire vor funcţiona un laborator şi un depozit de carote (probele pentru analize). Investiţia depăşeşte 4,5 milioane euro, sumă care provine din resurse proprii, din fonduri europene obţinute de Petrom prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea competitivităţii economice” şi de la bugetul de stat. În Câmpina, funcţionează de foarte mulţi ani un laborator similar, în cadrul Institutului de pe Bulevardul Culturii, iar acesta urmează să fie mutat în noua clădire şi dotat cu aparatură modernă.
În ceea ce priveşte carotele, acestea sunt depozitate în prezent în trei locaţii din ţară, iar conducerea OMV Petrom a considerat că trebuie să fie toate depozitate într-un singur loc, acolo unde să existe şi cel mai performat laborator al companiei. Aşa a fost ales municipiul Câmpina pentru implementarea acestei investiţii.
Investitie Petrom 2

8 Comments

 1. E foarte bine si mi se pare normal sa fie aici la Campina, unde a fost prima rafinarie, cel mai mare institut in domeniu si nu mai zic de ingineri foarte competenti.

 2. Tache says:

  Ideea e laudabila insa situatia cladirilor Omv de langa liceul Energetic sunt lasate de izbeliste(fosta tipografie si atelierele).Sa nu vorbim si de parcul aferent de langa Capela Hernia.Doar nu au pretentia sa o renoveze Primaria?sau daca ar face acest lucru sa fie fantana arteziana.

 3. dan says:

  Așa se fac locurile de muncă. Un mare bravo administrației locale. Iar pentru Guran: locurile de muncă ale tale, unde sunt?

 4. George T. says:

  Nu cred ca are primaria Campina vreun merit aici, dar Guran sigur nu are!!! Sa isi ia locurile de munca si de rusine sa nu ne mai ceara votul data viitoare!

 5. George Pipo says:

  bravo domnule primar Tiseanu !!!
  Guran sa-si ia catrafusele si sa plece din oras unde o vedea cu ochii. Nu a ajutat cu nimic orasul Cimpina.

 6. Lenesu' says:

  Bai nene! Ce de comentarii!! Domnule Tiseanu, interveniti si spunetile … care cred ca va fac un bine, incercand din rasputeri sa va atribuie merite pe care nu le aveti, sa se duca la tratament! Georgeilor, Danut, tata, luati distonocalm, ca puneti in pericol investitia! locurile de munca se creaza printr-o strategie pe termen mediu si lung, prin mplementarea de masuri care sa atraga unitati de productie mejore, nu prin construirea unui laborator pentru cativa ingineri, iar restul de someri, marea masa a celor disponibilizati din uzinele din Campina sa ramana cu ochii-n soare. Nu am auzit, pan acum, pe nimeni din primarie,sa discute despre o strategie prin care sa ajute cumva fiirmele de profil, care ar putea activa la constructia autostrazii Comarnic Brasov. Lucrarea asta nu va incepe maine sau poiaine, asa cum zic unii, dar va incepe. Daca administratia s-ar trezi, ar dezbate subiectul…. dar nu cred ca, dupa 10 ani de amorteala si lipsa de viziune alesii din campina vor incepe sa miste.

 7. laurentiu pana says:

  Ma amuza tare comentariile.Nu Guran creaza locuri de munca,le lichideaza chiar(cati oameni au pierdut painea prin desfiintarea CSM)…de parca se piaptana careva,Pasadena,urmeaza Apa (inca)Talea si La Strada.Pacat de orasul asta cu intelectuali multi,ne laudam cu ei dar fug la Bucuresti.Ma mir ca Hai Romania si Cristina Mihai nu mai dezbat miezu problemei.Mare e caruta doamne

 8. Alice-Mihaela says:

  Stie cineva o adresa de mail unde se poate trimite un cv pentru Petrom Campina ? Multumesc !!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *