Social

„Şcoala altfel” – elevi din Câmpina şi Poiana Câmpina, în vizită la copiii instituţionalizaţi la Centrul „Sfânta Filofteia”

Scoala altfel 1În cadrul programului „Şcoala altfel”, care se desfăşoară în această săptămână în toată ţara, elevii de la Şcoala Gimnazială „B.P. Hasdeu” din Câmpina, împreună cu cei de la Şcoala Gimnazială „Învăţător Ion Mateescu” din Poiana Câmpina, au decis să-i viziteze pe copiii de la Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia”. Micuţii de aici nu au părinţi sau provin din familii dezorganizate. Tocmai de aceea, elevii celor două şcoli menţionate s-au gândit să petreacă o zi cu aceşti copii şi au mers la ei cu tot felul de daruri (dulciuri, jucării, articole de îmbrăcăminte). Şi oaspeţii, dar şi musafirii au susţinut apoi scurte programe artistice.
Menţionăm faptul că între Şcoala „B.P.Hasdeu” şi Şcoala Ginazială din Poiana Câmpina există încheiat, de mai mulţi ani, un parteneriat pentru diversificarea activităţilor extra-şcolare în care sunt implicaţi elevii.
Scoala altfel 3 Scoala altfel 2

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *