Administratie publica

1,2 milioane lei pentru sensul giratoriu de la intersecţia Bulevardului Bălcescu cu Calea Dacia

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în cadrul ultimei şedinţe, indicatorii tehnico-economici pentru sensul giratoriu care va fi realizat la intersecţia Bulevardului Nicolae Bălcescu cu Calea Dacia. După cum reiese din studiul de fezabilitate, valoarea totală a investiţiei este de 1,2 milioane lei cu tot cu TVA. Sensul giratoriu va fi realizat cu scopul sistematizării intersecţiei şi optimizării fluxurilor de circulaţie. Obiectivul a fost inclus în lista de investiţii aprobată de Consiliul Local la începutul anului, iar finanţarea va fi exclusiv de la bugetul local. Urmează procedura de achiziţie publică pentru stabilirea executantului lucrării, în urma licitaţiei fiind posibilă reducerea sumei destinate cestui sens giratoriu.

8 Comments

 1. Nicolae says:

  Este o suma foarte mare! Marile sensuri din Bucuresti nu au costat atat de mult!Nu cumva e gresit publicat?

 2. admin says:

  Nu, nu e publicat gresit, aceasta este suma rezultata din studiul de fezabilitate realizat de o firma de specialitate.

 3. Elena says:

  va rog sa spuneti mai clar, pe intelesul tuturor care este exact acest giratoriu ? poate unii dintre noi nu stim numele strazilor..!!!!

 4. Elena says:

  sau mai bine aratati o poza, asa e mai simplu, cu ocazia asta vedem cum arata acum si cum va arata dupa…

 5. Dumitrescu says:

  Cam mult….?

 6. admin says:

  Nu ne-am gandit ca ar putea exista cineva care sa nu cunoasca Bulevardul Balcescu sau Calea Dacia. Dar poate a fost o scapare din partea noastra, poate nu sunteti din Campina sau poate locuiti aici de putina vreme. Bulevardul Balcescu incepe de la Peco OMV Petrom, traverseaza Cartierul Slobozia si se termina in zona In Lunca. Pe de alta parte, Calea Dacia incepe de la fosta troita si merge pana in DN1.
  Intersectia unde va fi realizat sensul giratoriu este cea unde Bd. Balcescu se intersecteaza cu Calea Dacia, inainte de iesirea din Campina, in zona cunoascuta „la troita”, pentru ca, pana acum cativa ani, acolo exista o frumoasa troita realizata de sculptorul Alfred Dumitriu (mutata apoi in curtea Bisericii din Slobozia). Deci cam in dreptul fostei societati Extrapan va fi sensul giratoriu. Am fost suficient de expliciti?

 7. mai taiati un zero si ese suficint pentru trei bascule de pamimt,o suta de m.l de bordura si citeva panselute.

 8. Dinu says:

  De ce este nevoie de sens giratoriu acolo? care-i logica? se circula ff bine, veti vedea ca va incurca circulatia…In loc sa se faca unde este int-adevar nevoie….bani irositi de pomana…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *