Electoral

Câmpina, alegeri europarlamentare. 881 votanţi pe listele suplimentare. PDL a sesizat BEJ cu privire la „turismul electoral”

În conformitate cu datele centralizate din procesele verbale încheiate la toate cele 23 de secţii de votare din Câmpina, numărul total al locuitorilor municipiului, care s-au prezentat la urne, a fost de 11.070. Avem 10.525 voturi valabil exprimate şi 545 voturi nule. Până aici, nici o surpriză. Problema apare, însă, la listele suplimentare. Nu mai puţin de 881 persoane au votat pe aceste liste, ceea ce ridică un mare semn de întrebare – întâmplare sau turism electoral în toată regula? Cel mai mare număr de votanţi pe listele suplimentare s-a înregistrat la următoarele secţii: 171 – Colegiul Tehnic „Constantin Istrati” – 84 votanţi; secţia 167 – Rafinăria „Steaua Română” – 81 votanţi; secţia 177 – Şcoala „Al.I. Cuza” – 69 votanţi; secţia 160 – Colegiul „Grigorescu” – 61 votanţi.

De altfel, Partidul Democrat Liberal a depus şi o sesizare la Biroul Electoral Judeţean cu privire la situaţia de la secţia 167 din Câmpina, unde au fost depistate patru autovehicule care au adus la vot persoane din Brebu, Proviţa de Sus, Proviţa de Jos şi Comarnic. Este vorba despre maşini cu numerele de înmatriculare PH-77-VIL, PH-13-GAJ, BZ-13-WBY şi PH-87-DCI, despre care reprezentanţii PDL spun că aparţin societăţilor RAJ Co SRL Sinaia şi Apa Talea Comarnic. BEJ a trimis sesizarea spre cercetare şi soluţionare la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

1 Comment

  1. Tache says:

    Raj are legatura cu Guran?Apa Talea si Rafinaria Steaua Romana am inteles

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *