Politica

„Dacă PNL vrea să mă schimbe din funcţia de viceprimar al Câmpinei, nici o problemă, dar…”

Un subiect fierbinte în politica locală a fost declanşat de liderul PNL, Virgil Guran, chiar în seara alegerilor europarlamentare. Ne referim aici la posibilitatea constituirii unei noi majorităţi în Consiliul Local Câmpina şi schimbarea viceprimarului Ion Dragomir, deputatul Virgil Guran anunţând că intenţionează să înceapă negocieri în acest sens cu celelalte partide din CL. Astăzi, în conferinţa de presă a PSD Câmpina, viceprimarul Ion Dragomir a afirmat că nu are o problemă legată de o posibilă schimbare din funcţie, dar intenţia liberalilor i se pare cel puţin deplasată.
„Ameninţarea lor cu schimbarea din funcţie nu mă înspăimântă. Totuşi, eu, dacă eram în locul lor, mai întâi aş fi făcut o analiză atentă a rezultatelor obţinute de partid şi nu aş fi ameninţat pe nimeni! Pentru că rezultatele obţinute la alegeri nu le dă dreptul să ameninţe. PNL a obţinut de trei ori mai puţine voturi decât PSD… Vă spun sincer, chiar nu mă deranjează încercarea lor. Din punctul meu de vedere, nu e nici o problemă, mai ales că ştiu care sunt motivele pentru care Virgil Guran doreşte acest lucru. Noi nu răspundem la comenzile date de domnul deputat, asta este problema. Consider că parlamentarii au alt rol, nu acela de a veni să impună administraţiei locale tot felul de lucruri. Municipiul Câmpina este condus de Primărie şi Consiliul Local şi noi, ca administraţie locală, nu suntem subordonaţii deputatului!”, a declarat Ion Dragomir, viceprimar şi preşedinte al PSD Câmpina.

Viceprimarul consideră că nu are ce să-şi reproşeze în relaţia cu PNL, mai ales că, în opinia sa, PSD a respectat tot timpul protocolul încheiat cu liberalii. „Să nu uităm că, în urma alegerilor locale, USL a obţinut la Câmpina opt mandate de consilieri – cinci ale PSD şi trei ale PNL. Noi am acceptat candidatura la funcţia de primar a unui liberal şi o paritate de 1:1, chiar dacă paritatea corectă ar fi fost 3:1 în favoarea PSD, lucru demonstrat şi la alegerile europarlamentare de duminică. Nu am zis nimic, am acceptat aceste condiţii. Când a plecat un consilier PSD din Consiliul Local, mă refer la dr. Călin Tiu, în locul său ar fi trebuit să vină tot un social-democrat. Dar noi am cedat atunci şi a venit un liberal, astfel că s-a ajuns ca fiecare partid să aibă câte patru consilieri. Şi după toate acestea, liberalii vin cu ameninţări. Mi se pare total deplasată reacţia lor. Au o atitudine complet lipsită de fair-play!”, a mai afirmat Ion Dragomir.

 

7 Comments

 1. Vasile says:

  Impartasesc opinia d-lui viceprimar.

 2. rares says:

  Deh, domnule viceprimar, asa va trebuie daca v-ati inhaitat cu un evazionist.

 3. George.T says:

  De parca vicele e mai breaz..

 4. horia says:

  Nu am votat si nu voi vota niciodata PSD.Dar Dragomir are dreptate de data asta…cand oare,fara sprijinul PSD,avea PNL atati consilieri?Cand avea,vreodata,deputat?Veniti-va in fire,si acceptati-va statutul,dlor de le PNL.Cand va spuneam ca nu trebuie sa aveti leg cu PSD,m-ati amenintat…aliati-va cu Tiseanu,acolo va e locul…ca de morala,nu mai e vorba…

 5. Vasile says:

  Din cele comentate la TV,PNL s-a aliat cu PDL(procedura fiind in curs de desfasurare)dar prin fuziune.Deci nu va mai exista nici PNL nici PDL ci o alta formatiune politica.Decat doua partide care-si vad propriul interes mai bine nici unul.Dar,parca ramanem cu nostalgia ca a existat candva un partid istoric pentru care predecesorii au depus suflet iar acesta este PNL.Oare PNL se confunda cu Antonescu?Ar fi multe de discutat pe aceasta tema…

 6. George.T says:

  Offtopic: Domnule Vasile, chestia asta cu nostalgia a fost valabila in cazurile Ratiu si Coposu. Toate partidele actuale sunt foste FSN-iste, deci sa fim seriosi.
  Ontopic(referitor la ce spuneti): trebuie neaparat o forta care sa fie diametral opusa hotilor de tara din PSD, partid cu toate atu-urile negative, gen Ponta, Oprescu, Dragnea, Nastase, Vanghelie si taticu’ Iliescu.

 7. Vasile says:

  Haideti sa folosim cuvinte simple,pe intelesul tuturor.D-le George aveti dreptate partial.Eu as scoate din lista PSD-ului pe Oprescu care a candidat la primaria capitalei ca independent desi anterior facea parte din PSD.Raman la ideea ca acesta dandu-si seama de coruptia care exista(gen…)s-a rupt de acest partid.Ganditi ca se va crea o forta diametral opusa PSD-ului care sa includa numai persoane cinstite si care sa fie trup si suflet noua celor multi?Admir optimismul dvs.Cred ca voi fi din nou admonestat de catre administrator pentru divagatiile pe care le fac fata de articolul in sine.Imi cer scuze fata de acesta pentru modul in care am intervenit.Probabil,va fi necesara crearea uni blog axat numai pe comentarii legate de diverse probleme ale vietii.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *