Administratie publica

Evitaţi Parcarea Centrală din zona Pieţei Câmpina! Au început lucrările de modernizare

Parcare lucrari 2Astăzi au început lucrările de reabilitare şi modernizare a Parcării Centrale din municipiul Câmpina. Într-o primă fază, parcarea nu va fi închisă complet, dar acest lucru se va întâmpla zilele viitoare, când va fi scos pavajul şi se va turna asfaltul. După cum ne-a declarat viceprimarul Ion Dragomir, contractul cu firma care realizează lucrarea prevede un termen de execuţie de 30 de zile, dar „dacă vremea ne permite şi nu va mai ploua, eu sunt convins că vom putea finaliza această lucrare în două săptămâni”. Primăria Câmpina îşi cere scuze pentru disconfortul creat populaţiei şi unor agenţi economici din zonă, pe perioada desfăşurării lucrărilor, însă Parcarea Centrală necesită reparaţii majore şi se va încerca finalizarea lor în cel mai scurt timp posibil.
Lucrarea costă aproximativ 236.868 lei, este executată de societatea Cast Băneşti şi constă în turnarea unui strat de beton, turnarea a două straturi de asfalt, realizarea unei rigole de scurgere a apei pluviale, înlocuirea bordurilor şi realizarea marcajelor finale, intervenindu-se pe o suprafaţă totală de 1.898 mp.
Parcare lucrari 1

11 Comments

 1. Matza says:

  Sunt si bordurile astea bune la ceva:))

 2. cristi says:

  pai din 236.868 se mai salveaza vreo 10.000 bani care intra in buzunarele unora

 3. Dumitrescu says:

  Si pavajul ramas unde se duce?

 4. Sergiu says:

  „Felicitari” firmei Cast Banesti pentru asfaltarea centrului,gurile de canalizare inca se simt.Sunt foarte sigur,ca exista strazi secundare care sunt mai bine asfaltate decat centrul.Si-au cam batut joc de el,sincer sa fiu.Mai bine raman la amenajat parcari,sunt sigur ca se pricep mai bine. 🙂

 5. mihai says:

  Vreau și eu pavele ce trebuie să fac

 6. Vasile says:

  Mihai
  Pavele sparte,nu?Probabil,acestea deja au o destinatie precisa.Si eu as dori la un pret modic.Din cele noi cu siguranta sunt,as putea sa-ti dau un furnizor daca te intereseaza.Trecand peste toate cele sa speram ca va fi o lucrare ce va face mandrie campinenilor…

 7. Dumitrescu says:

  Va duceti la un magazine de bricolaj si cumparati.

 8. mihai says:

  Vasile vreau din cele care pot fi refolosite, că noi am de unde cumpăra, dar am văzut descărcate la cineva în curte

 9. ionel says:

  Pavelele SH tocmai bune sa paveze ceva curti „importante ” pe gratis.
  Voi nu pupati nimic. Sunt arvunite deja hi, hi…..

 10. Produsele comercializate in piata Centrala din Campina sunt cele mai scumpe produse din judet. Consilierii locali ce stabilesc tarifele de inchiriere si taxele comerciantilor nu au nici o analiza asupra preturilor percepute.
  Voteaza dupa cum li se dicteaza de la Partid.
  Poate pot ajunge in Pietele din Ploiesti si vor constata ca preturile de acolo sunt la jumatate.

 11. viorel says:

  si dalele ce curte de consilier sau primar va pava in continuare ?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *