Electoral

Mihai Răzvan Ungureanu, din nou la Câmpina: „În dulapul Forţei Civice nu se află nici un schelet!”

MRU 1Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a revenit ieri la Câmpina, într-o vizită electorală… la pas, să-i spunem aşa. Pentru că, MRU şi echipa sa au mers în zona Pieţei Centrale şi pe Bulevardul Carol I, au împărţit materiale electorale, au salutat trecătorii şi s-au oprit să stea de vorbă cu cei care au dorit să afle informaţii despre Forţa Civică sau care au vrut, pur şi simplu, să-i spună câte ceva fostului premier despre politică, alegeri, probleme sociale (pensii mici, salarii mici, preţuri mari, lipsa locurilor de muncă etc). „Cred că, în ultimul an, am făcut 165.000 km în teritoriu, pentru a mă întâlni cu electoratul, pentru a le prezenta oamenilor ce înseamnă Forţa Civică. Partidele mari stau liniştite, nici campanie nu-şi fac. Partidele mici, însă, sunt tot timpul în teritoriu pentru a-şi promova oamenii, pentru a se face cunoscute. Alegerile europarlamentare sunt pentru noi o ocazie de a le demonstra alegătorilor că politica în România se poate face şi altfel, că valorile europene sunt mai mult decât un slogan de campanie”, a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu.

În ceea ce priveşte diferenţa foarte mare de procente dintre el şi partidul pe care îl conduce, diferenţă care apare în toate sondajele de opinie naţionale, indiferent de cine au fost comandate şi cine le-a realizat, MRU ne-a declarat că este normal să fie aşa, atâta vreme cât Forţa Civică este un partid relativ nou, „fără structuri puternice în teritoriu aşa cum au alte formaţiuni politice, fără bani şi fără oameni-zei”. În schimb, Ungureanu afirmă că Forţa Civică are de partea sa avantaje pe care alte partide nu le au şi care vor duce în mod sigur la o creştere a acestei formaţiuni: „În dulapul Forţei Civice nu se află nici un schelet. Noi nu suntem datori nimănui cu excepţia electoratului şi propriei noastre conştiinţe. FC are oameni tineri, cei mai mulţi dintre ei nu au mai făcut politică, sunt oameni nepătaţi, sinceri şi responsabili. România este condusă de o generaţie obosită. Noi venim cu o nouă generaţie pentru a putea realiza schimbarea de care este nevoie”.

MRU 2 MRU 3

Referitor la o posibilă alianţă a Dreptei politice în România, despre care se vorbeşte mult în ultima vreme, Mihai Răzvan Ungureanu spune că acest lucru ar fi ideal, dar este foarte greu de realizat. „Eu mi-aş fi dorit o listă comună a partidelor de dreapta şi pentru alegerile europarlamentare, însă nu a fost posibil din cauza unor calcule meschine, a orgoliilor, a egoismului unor lideri. În perspectiva alegerilor prezidenţiale, da, ar fi ideal să se unifice Dreapta, dar asta nu se va putea realiza într-o politică în care negustorii de voturi şi combinatorii politici fac legea. Este greu să negociezi, să construieşti ceva, să creezi o alternativă în aceste condiţii”, ne-a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.
MRU 4 MRU 5

2 Comments

  1. Dumitrescu says:

    Decat PSD, chiar si acest partid e mai bun.

  2. Marius says:

    Mihai Razvan Unguent ……

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *