Politica

PDL tace şi analizează. Rezultatul obţinut la Câmpina, cu mult, foarte mult sub aşteptări

PDLDe la un partid care are primar şi şapte consilieri locali, te-ai fi aşteptat la un scor dacă nu bun, măcar rezonabil, la Câmpina. 14,6% reprezintă un procent cu mult, mult sub aşteptări, în condiţiile în care, din 2008 încoace, PDL a obţinut rar sub 30%. Nu spune nimeni că democrat liberalii puteau scoate la europarlamentare cât la alegerile locale, nici vorbă, dar să te bată PSD, tocmai în municipiul Câmpina, cu 17 procente avans, aproape că nu putea concepe nimeni. Nici chiar pesediştii nu credeau că e posibil aşa ceva! Dar iată că toate calculele au fost date peste cap şi PDL nu numai că a pierdut (asta s-a întâmplat aproape peste tot în ţară), dar a pierdut ruşinos. Nu a câştigat în nici o secţie din cele 23 din municipiul Câmpina, ba chiar au existat mai multe secţii în care candidatul independent Mircea Diaconu a avut mai multe voturi decât PDL.
Probabil că acum e vremea analizelor. În mod cert vor fi găsite cel puţin zece motive pentru care s-a obţinut un procent atât de mic la Câmpina. Dincolo de asta, însă, statistica rămâne şi arată clar că, într-o localitate considerată până nu de mult fief PDL, doar 1.537 de câmpineni au votat cu partidul primarului, iar un număr aproape dublu a preferat PSD.

8 Comments

 1. Dumitrescu says:

  PSD-ul a dat bani prin arhi-cunoscutele retele. Rusine comunistilor!

 2. horia says:

  a venit si sfarsitul lui Tiseanu…

 3. Dana Apetrei says:

  Nici nu credeam ca mai exista PDL in Campina, ca de mult n/a mai vazut vre/o miscare din partea lor. Ce mai citesc la dvs si mai vad pe FB poze, ca prin oras nu/i mai intalnesti. Rezultatul de la alegerile astea ar trebui sa/i puna pe ganduri, degeaba se apuca sa caute vinovati cand vinovati sunt ei. Basescu le/a dat un sut si ei au facut pasi inapoi in loc sa faca un pas inainte.

 4. omg says:

  cu o floare nu se face primavara, prieteni, si asta s-a vazut.

 5. dadasda says:

  Nu acelasi lucru putem spune si la Poiana Campina. Cand un primar este bun nu conteaza ca e de la PDL sau din alta parte. Acum Campina sa planga ca a votat incompetenti.

 6. Roxana Matei says:

  Echipa PDL de la Campina este o echipa extraordinara, nu i se poate imputa infrangerea. PDL a cazut peste tot, uitati-va si la Ploiesti si in alte orase. Nu poti sa compari Campina cu Poiana Campina sau alta comuna, este nedrept!!! La Campina s-a intamplat ce se intampla in toata tara si ma tem ca pana la alegerile pentru presedinte nu se va schimba nimic.

 7. George.T says:

  Are dreptate Roxana Matei.

 8. Eugen says:

  Pedelistii se cearta intre ei care cum a carat la vot daca a carat, liberalii se cearta tot intre ei ca nebunii iar PDSR/PSD isi rade in barba. Treziti/va fratilor, lasati naibii orgoliile si puneti mana la treaba ca va fac termina de tot pesedistii si pe noi la fel !!!!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *