Administratie publica

S-au făcut primele probe la mini-cascada din pasajul de la Ceas

Minicascada 1Modernizarea pasajului de la Ceas a inclus, pe lângă lucrările clasice de infrastructură, amenajarea din punct de vedere peisagistic. Acest tip de amenajare a presupus achiziţionarea şi plantarea de material dendrologic (flori şi arbuşti), gazonare şi amenajarea unei mini-cascade. Aceasta din urmă a devenit funcţională de ieri, după efectuarea primelor probe.
Lucrările de modernizare peisagistică au fost realizate de societatea Pepiniera de Val d’Yerres Deux SRL Bucureşti, costurile totale ridicându-se la 53.241 lei, după cum ne-au precizat reprezentanţii Primăriei Câmpina.
În pasajul de la Ceas a fost montat un sistem automatizat de irigare, care funcţionează pe sub spaţiul verde şi care asigură şi fluxul de apă pentru mini-cascadă. Rulourille de gazon au fost aduse astăzi şi urmează să fie amplasate în pasaj.
Minicascada 2
Minicascada 3 Minicascada 4 Minicascada 5

14 Comments

 1. laurentiu pana says:

  Prea mare deranj pentru atata(pret cam piperat),e frumos parcul,bancile cam vechi si rupte

 2. admin says:

  Bancile sunt noi, de unde ati dedus dvs. ca sunt vechi?

 3. Nicolae says:

  Foarte frumoasa amenajarea acestui pasaj.Felicitari pentru aceste initiative care dau impresia unui oras civilizat!

 4. cristi says:

  foarte mare deranj ,atita vreme cit in zona vin diferite persoane care deterioreaza „ansamblul monumental „al municipiului,trebuia facut pe bulevard sau in alta parte

 5. Dumitrescu says:

  Domnule Pana, sunt noi noute! Bravo Tiseanu!

 6. Laurentiu Pana says:

  Felicitari si pentru aceasta investitie .A nu se confunda mesajul de mai sus cu acelasi nume . Cel care nu-ti folosesti adevarata identitate in curand vei fi tras la raspundere .

 7. laurentiu pana says:

  Ma refeream la PARCUL TRANDAFIRILOR.Iarba e necosita,bancile scrijelite,unele rupte

 8. printre anonimi says:

  Ce bravo Tiseanu….Bravo CL.

 9. Vasile says:

  Frumos.In imagine pare si mai si datorita contrastului pronuntat intre arbusti si pietrele minicascadei.Probabil,dupa amplasarea gazonului va fi super…Totusi pretul mi se pare cam piperat.In rest,felicitari d-le primar Tiseanu.

 10. admin says:

  Parcul Trandafirilor este cel de la notariate. Va fi modernizat anul viitor, cel mai probabil. Asta legat de stire. Avem si noi o rugaminte la dvs. Nu mai semnati comentariile cu numele altei persoane. Pe Laurentiu Pana il cunoastem, este un cititor vechi al site-ului nostru, o persoana care intotdeauna isi semneaza comentariile cu numele sau REAL. Nu suntem nici noi niste naivi ca sa nu ne dam seama cum stau lucrurile. Daca nu dati curs rugamintii noastre, o sa ne permitem sa va stergem comentariile pe care le semnati cu numele altor persoane. Sau putem sa le dam ‘accept’ si apoi sa mentionam noi numele dvs. real.

 11. Vasile says:

  Sper ca nu este finalizata lucrarea,in sensul ca in jurul minicascadei nu este nici un fel de gazon.Ar fi culmea sa ramana asa…In rest totul este de apreciat…

 12. admin says:

  Nu, nu va ramane asa, va fi pus gazon. Din pacate, deja au fost luate/furate/aruncate mai multe pietre din jurul cascadei, au fost distruse rulouri de gazon (aduse pentru a fi aplasate in pasaj) si alte ‘bucurii’ asemanatoare.

 13. Vasile says:

  Multumesc pentru precizare.Asa suntem noi romanii…Nu degeaba suntem asa cum suntem calificati de catre o parte dintre straini…Ne meritam soarta.Pacat…

 14. Dumitrescu says:

  Chiar arata bine..

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *