Social

Votaţi „Livada pui de p(OM)” la concursul de proiecte „Ţara lui Andrei”!

Centru copii 1Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova şi Centrul de Plasament din Câmpina (Cartierul Voila) au depus un proiect foarte frumos în cadrul concursului „Ţara lui Andrei”. Este vorba despre „Livada pui de p(OM)”, un proiect prin care se doreşte realizarea unei livezi pe terenul neutilizat de care dispune Centrul de plasament pentru copii. Intraţi pe site-ul www.taraluiandrei.ro la secţiunea „Mediu”, creaţi-vă un cont, citiţi mai multe informaţii despre proiect şi apoi votaţi-l! 
Pe scurt, 200 de pui de pomi fructiferi vor fi plantaţi în livadă, iar puii de om care sunt ocrotiţi în cadrul centrului îi vor adopta, îi vor îngriji şi îi vor ajuta să crească. Beneficiarii proiectului sunt cei 49 de copii (17 fete şi 32 băieţi) cu cerinţe educaţionale speciale, protejaţi în cadrul Centrului de Plasament din Câmpina.
Nu durează decât câteva minute pentru a face următorii pasi:
– căutaţi „Idei” din „Ţara lui Andrei”, intraţi pe secţiunea „Votează”, căutaţi proiectul la judeţul Prahova – categoria „Mediu”, citiţi, apoi mergeţi la secţiunea „Votează şi tu”, creaţi-vă un cont nou şi veţi deveni cetăţean al „Ţării lui Andrei”. Apoi vă întoarceţi la secţiunea de proiecte şi votaţi. Veţi sădi astfel un pom în „Livada pui de p(OM)”!
Centru copii 2

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *