Administratie publica

Avarie la conducta magistrală de apă. Municipiul Câmpina şi alte cinci localităţi au probleme în alimentarea cu apă potabilă

O avarie importantă s-a produs aseară, în jurul orei 21.00, la conducta de aducţiune a apei potabile pe firul Voila – N.H. Movila Vulpii, reprezentanţii Sistemului Zonal de Exploatare Prahova anunţând că intervenţia pentru remedierea acestei avarii ar putea dura ore bune. Conform unui comunicat remis de Prefectura Prahova, sunt afectate municipiul Câmpina şi oraşul Băicoi, unde mai multe cartiere au rămas fără apă potabilă, precum şi comunele Băneşti, Brebu, Telega şi Floreşti, unde alimentarea cu apă a fost complet întreruptă. Furnizarea apei va fi reluată în cursul acestei zile, după cum dau asigurări autorităţile judeţene.

3 Comments

 1. Doina says:

  Cred ca nici duminica nu se va remedia avaria. Probabil ca luni vor veni lucratorii la serviciu, iar noi asteptam ca prostii fara apa.
  Interventia dureaza cateva zile bune, nu ore bune 🙁

 2. Doina says:

  Locuiesc in Banesti. E a patra zi fara apa potabila.

  Oare se va mai remedia avaria ?

 3. admin says:

  Am luat legatura cu reprezentantii Sistemului Zonal de Exploatare Prahova, care au confirmat ca a fost reluata alimentarea cu apa potabila in toate localitatile afectate din cauza avariei de vineri. De fapt, avariilor, pentru ca au fost doua. Problema de la Banesti nu mai este cauzata de avarie, e o problema locala care trebuie rezolvata de operatorul local (HidroPrahova).

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *