Administratie publica

Încă un copac dărâmat şi un stâlp salvat în ultimul moment

Lucrari centru 1Investiţia privind reţeaua de canalizare din centrul municipiului Câmpina va intra, probabil, în istoria localităţii din cauza numeroaselor incidente care se produc pe parcursul lucrărilor. Despre spargerea repetată a conductei de apă în timpul săpăturilor, surparea malurilor din cauza neasigurării corespunzătoare a acestora şi prăbuşirea unei porţiuni de trotuar cu tot cu copacul din acea zonă am scris la momentul respectiv. Zilele trecute, însă, un nou incident s-a produs la această lucrare. Încă o bucată de trotuar s-a rupt şi încă un copac s-a prăbuşit din cauza săpăturilor adânci şi surpării malului de pământ. Din fericire, stâlpul de iluminat public, aflat foarte aproape de copacul prăbuşit, a fost salvat de angajaţii societăţii DAC Electric. Pentru a preîntâmpina o situaţie şi mai neplăcută, muncitorii au demontat stâlpul şi l-au transportat pe trotuarul de pe partea opusă lucrării de canalizare. Îl vor monta la loc după remedierea problemelor cauzate de prăbuşirea malului de pământ şi repararea trotuarului.
Lucrari centru 2
Ne abţinem de la orice alte comentarii pe care, în acest moment, le considerăm chiar inutile. Vă reamintim doar că lucrarea de canalizare face parte dintr-un amplu proiect european care se derulează prin Consiliul Judeţean şi HidroPrahova şi este executată de firma Concivic Slobozia, care a subcontractat de la Cast Băneşti mai multe lucrări din „pachetul” finanţat cu fonduri europene.

6 Comments

 1. daniel.ene says:

  Sunt praf oamenii astia.Si se mai dau si mari constructori.Cast a luat banii de la judet si le-a dat si lor un maxim 30 la suta si uite ce iese.Acum poate isi iau si aparatura si lasa orasul ca dupa cutremur.Admin,tot iei au sapat pe str Puiu Sorin?

 2. admin says:

  Din informatiile noastre, da, tot Concivic a lucrat la canalizare pe Str. Puiu Sorin.

 3. Lenesu' says:

  De sa ii dam cu ” Concivic ” in sus si-n jos! Responsabilitatea e a societatii Cast. A jefuit si a jecmanit Campina si campinenii de ani buni si nimeni nu zice nimic! De ce credeti ca e asa de liniste?!?! Oare cat a costat tacerea celor de la prjmarie si linistea celor de la Cast?!?!?

 4. Vasile says:

  Avand in vedere configuratia terenului(strazi inguste,blocuri foarte apropiate de strada,pe langa toate copacii atat de necesari mediului cat si stalpii de curent…),la executarea unei lucrari de asemenea amploare nu vad exagerata caderea unor copaci,a unor stalpi sau surparea terenului.Ceea ce consider eu mai dezastruos,este faptul ca nu se iau masuri de preventie incat sa se evite accidentele de munca.De asta data,ceva s-a intuit:posibila cadere a unui stalp de curent,fapt ce a determinat constructorul sa il inlature pana a cadea.Specialistii „lu peste” ganditi inainte de a incepe ceva,daca nu lasati loc altora…

 5. leon says:

  nea vasile,a refulat canalizarea….

 6. Vasile says:

  Nea leon,nu m-ati inteles.Specialistii”lu peste”ar fi trebuit sa gandeasca inainte de executa ceva.Ori printre altele,asa ceva le lipseste lor.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *