Administratie publica

Administraţia locală a stabilit ce lucrări de reparaţii se vor executa la şcolile din Câmpina. Suma totală alocată – 800.000 lei

Scoli 1În fiecare an, în vacanţa de vară, la unităţile de învăţământ din Câmpina se execută lucrări de reparaţii cu fonduri de la bugetul local. În acest an, suma alocată este de 800.000 lei, iar comisia care se ocupă de acest domeniu, formată din consilieri locali şi un reprezentant al Primăriei Câmpina, a stabilit lucrările care se vor executa, având la bază solicitările înaintate de conducerile unităţilor de învăţământ. Iată lucrările programate pentru această vară şi suma repartizată fiecărei unităţi în parte:

Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” – 100.000 lei
Înlocuire uşi la clasele de la etaj şi mansardă; reparaţii şi igienizări la clase şi holuri; igienizări la grupurile sanitare de la corpul nou al liceului, sala de sport şi Şcoala Goleşti; asfaltarea terenului de handbal; reabilitarea spaţiului de depozitare a materialului didactic la Şcoala Goleşti; repararea şi vopsirea suprafeţei de joc de la sala de sport.

Colegiul Tehnic „Constantin Istrati” – 100.000 lei
Refacerea parţială a hidroizolaţiei la clădirea liceului, latura dinspre Strada Mărăşeşti; asfaltarea terenului de sport şi a curţii interioare; înlocuirea uşilor de la parter; igienizarea claselor, holurilor şi birourilor de la parter; reparaţii la acoperiş. La clădirea din Bd. Nicolae Bălcescu (Căminul Petrol) – revizie instalaţie gaze, reparaţii instalaţie paratrăsnet, asfaltare curte interioară şi reparaţii la acoperiş (Corpul A).

Colegul Tehnic Forestier – 100.000 lei
Reparaţii acoperiş şi înlocuire învelitoare plus parazăpezi; igienizări holuri şi grupuri sanitare; înlocuire gresie la parter.

Liceul Tehnologic Mecanic – 100.000 lei
Refacere covor asfaltic la terenul de sport şi pista de alergări; modernizarea tabloului electric general (sala de sport); înlocuire tâmplărie lemn cu termopane la sla 5 – şcoala din Strada Ciceu; tencuieli exterioare şi zugrăveli plus înlocuit jgheaburi scurgere la aceeaşi şcoală; zugrăvit trei săli de clasă din Corpul A al liceului; reparaţii la pardoseală şi zugrăvit la cabinetele din Corpul A; reparaţii balustradă scară interioară şi zugrăvit cinci săli de clasă din Corpul C.

Liceul Tehnologic Energetic – 100.000 lei
Reparaţii la canalizare grup sanitar etajul 1  Corp A; asfaltare curte interioară şi teren de sport; montare parazăpezi, reparaţii jgheaburi şi burlane – Corp B; amenajarea a două săli de clasă din Corpul A pentru laboratoare de chimie şi biologie; înlocuire ferestre cu tâmplărie termopan la secretariat – Corp A.

Scoli 2

Şcoala Gimnazială „Ion Câmpineanu” – 50.000 lei
Reparaţii la terasă, reparaţii la instalaţia ectrică – tablouri generale, reparaţii la instalaţiile de apă şi canalizare; reparaţii şi igienizări la sălile de clasă de la etajul 1 şi la sala pentru “lapte şi corn”; înlocuire tâmplărie la etajul 1; extindere sistem supraveghere video; achiziţionare mobilier pentru clasa pregătitoare.

Şcoala Gimnazială Centrală – 30.000 lei
Verificare tehnică ISCIR pentru două centrale termice; amenajarea a două cabine de toaletă pentru persoane cu dizabilităţi; înlocuire bannere frontoane; retuşare teren de baschet; extinderea sistemului de supraveghere video.

Şcoala Gimnazială „B.P. Hasdeu” – 50.000 lei
Înlocuire reţele apă şi canalizare la subsolul clădirii; reparaţii instalaţii sanitare la etajele 1 şi 2; revizie instalaţie interioară de încălzire; reparaţii la instalaţia electrică; placare cu gresie a holului de la parter; igienizare completă două săli de clasă şi montat parchet la o sală de clasă şi la cabinetul de informatică; reparaţii terasă (jgheaburi, burlane, tencuieli); înlocuire uşi la două săli de clasă; lambriu holuri etajele 1 şi 2; placare cu gresie a scărilor pentru elevi şi profesori.

Şcoala Gimnazială „Al.I. Cuza” – 53.000 lei 
Asfaltare şi împrejmuire teren de sport; ignifugare pod; finalizarea reparaţiilor la faţada clădirii; igienizare grupuri sanitare, holuri şi săli de clasă; amenajare grup sanitar pentru persoane cu dizabilităţi; extinderea sistemului video de supraveghere (interior şi exterior).

Şcoala Gimnazială nr. 3 – 25.000 lei
Înlocuire bazine şi reparaţii uşi la grupurile sanitare; realizarea unei rampe şi amenajarea unui grup sanitar pentru persoane cu dizabilităţi; reparaţii la acoperiş; reparaţii şi zugrăveli exterioare; reparaţii la scara exterioară şi înlocuirea împrejmuirii spre Strada Voila.

Grădiniţa cu program normal nr. 4 – 2.000 lei
Dotări: dulăpioare copii şi băncuţe pentru părculeţul unităţii.

Grădiniţa cu program prelungit nr. 8 – 10.000 lei
Amenajare hol trecere de la magazia de alimente; reparaţii acoperiş la magazia de alimente şi bucătărie; reparaţii tencuieli şi hidroizolaţie subsol; amenajare cabinet medical şi izolator.

Grădiniţa cu program normal nr. 3 – 7.500 lei
Reparaţii şi zugrăveli exterioare.

Grădiniţa cu program prelungit nr. 9 – 25.000 lei
Asfaltare alee de acces şi curte; reparaţii împrejmuire şi porţi intrare.

Grădiniţa cu program normal nr. 1 – 7.500 lei
Reparaţii instalaţie electrică interioară.

Grădiniţa cu program prelungit şi normal „Julia Hasdeu” – 35.000 lei
Reparaţii parţiale la instalaţiile sanitare interioare; reparaţii la canalizare; igienizarea blocului alimentar; reparaţii parţiale la terasă; zugrăveli interioare holuri şi reparaţii pardoseli.

Grădiniţa cu program normal nr. 5 – 2.500 lei
Igienizare spălător şi grup sanitar; amenajare curte şi reparaţii împrejmuire.

Grădiniţa cu program normal nr. 6 – 2.500 lei
Reparaţii acoperiş; copertină intrare; zugrăveli interioare; amenajare curte şi reparaţii împrejmuire.

2 Comments

  1. minion says:

    Mai exista scoala si elevi pe str. Ciceiului ?!?

  2. Petruta says:

    Mecanic 2 scoala:)) 1clasa de liceu,doar atat.Partea urata ca nu se mai nasc atati copii(a scazut natalitatea) si ca se intra cu 3 si 4 la liceu si avem pretentii la bac si la facultate

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *