Eveniment

Festivalul „Florilor de tei” Cornu 2014 – prima zi. Super spectacol şi un public pe măsură

Festival Cornu 0Ediţia din acest an a Festivalului „Florilor de tei” de la Cornu s-a dorit a fi o adevărată desfăşurare de forţe din toate punctele de vedere şi asta pentru a se marca şi împlinirea celor 500 de ani de atestare documentară a localităţii, dincolo de sărbătoarea propriu-zisă a… florilor de tei. Foarte multă lume a a venit la festival în prima zi, corneni, dar şi locuitori ai Câmpinei şi comunelor vecine. Cum imaginile spun mai multe decât am putea scrie noi, vă lăsăm să le priviţi şi să trageţi propriile concluzii despre un eveniment bine organizat şi foarte bine primit de public.
Ansamblul folcloric „Floare de corn”
Festival Cornu 2 Festival Cornu 3
Prezentatoarea festivalului Alina Puşcaş („Narcisa sălbatică”)
Festival Cornu 4 Festival Cornu 5

Interpreta de muzică populară Niculina Stoican – foarte îndrăgită de publicul prezent şi cu care a interacţionat perfect inclusiv în momentele delicate generate de o defecţiune tehnică a sunetului. Minute bune, solista a cântat fără acompaniament, în aplauzele celor prezenţi.
Festival Cornu 9 Festival Cornu 8 Festival Cornu 7 Festival Cornu 10 Festival Cornu 6 Festival Cornu 11 Festival Cornu 12
Cătălin Crişan nu are nevoie de nici o prezentare, suntem siguri de asta. Publicul l-a primit cu foarte multă căldură şi a cântat alături de el piese lansate în urmă cu zeci de ani (în această vară se împlinesc 26 de ani de la debutul solistului pe scena Festivalului de la Mamaia).
Festival Cornu 13 Festival Cornu 14 Festival Cornu 15 Festival Cornu 16
Nebunie mare în timpul recitalului susţinut de Lora. Toţi tinerii prezenţi în zona scenei au cântat şi dansat alături de solistă, iar Lora chiar a făcut show.
Festival Cornu 17 Festival Cornu 18 Festival Cornu 19 Festival Cornu 20 Festival Cornu 21
De succes s-a bucurat şi trupa „Bere gratis”, care a încheiat spectacolul din prima seară a festivalului. Este adevărat, unii spectatori au plecat acasă sau spre terase pentru a viziona finala mică a Campionatului Mondial de Fotbal, dintre Brazilia şi Olanda. Au rămas, însă, fanii adevăraţi ai formaţiei, mulţi la număr.
Festival Cornu 22 Festival Cornu 23 Festival Cornu 24 Festival Cornu 25
Alte imagini de la Festivalul „Florilor de tei”
Festival Cornu 26 Festival Cornu 27 Festival Cornu 28

5 Comments

 1. minion says:

  Felicitari in mod deosebit primarului !

 2. paralex says:

  Un festival mediocru, micii si Berea sunt la putere..

 3. Mirela Moldovan says:

  Festivalul de la Cornu ramane unul dintre cele mai frumoase organizate in zona noastra, mie personal mi se pare chiar cel mai bun festival din zona. Este bine organizat si sunt adusi artisti pentru toate gusturile si toate varstele, ai de unde alege.
  p.s. foarte frumoase pozele dvs

 4. Daniela says:

  Sa nu fim rautaciosi. Mici si bere gasim la orice festival din aceasta tara indiferent unde s/ar organiza in aer liber si nu vad in asta o rusine. Ne caracterizeaza ca popor si le plac si strainilor care ne viziteaza. Eu nu inteleg care e problema cu micii si berea! Cine vrea mananca mici si bea bere, cine nu vrea consuma altceva, cine vrea asculta muzica, deci care e problema? Cui nu/i plac astfel de festivaluri merge la opera, la jazz, la teatru, sunt atatea optiuni!

 5. cristina says:

  E o prostie, bani aruncati de primar pe fereastra de la primarie.
  Oamenii nu au loc de munca, toate angajarile se fac sub stricta indrumare a primarului, la primarie, etc……

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *