Social

Un tânăr din Câmpina, student la Braşov, a predat poliţiei o borsetă cu trei carduri şi 8.500 euro, găsită într-o benzinărie

Florin MarinicaFlorin George Marinică (22 de ani) este un tânăr câmpinean, student în primul an la Universitatea „Transilvania” din Braşov – Facultatea de Inginerie Mecanică. Zilele trecute, în benzinăria în care lucrează pentru a se putea întreţine la Braşov, băiatul a găsit o borsetă care conţinea 8.500 euro, 511 dolari şi 700 de lei, precum şi trei carduri bancare, alături de care se afla o hârtie pe care erau scrise codurile PIN ale cardurilor respective. Fără să stea pe gânduri, tânărul câmpinean a sunat la poliţie şi a predat apoi borseta poliţiştilor, care au restituit-o proprietarului – un bucureştean ce îşi alimentase maşina la benzinăria unde lucrează eroul nostru. Potrivit gândul.info, bucureşteanul i-a mulţumit lui Florin Marinică pentru gestul său, i-a oferit „o mică recompensă financiară”, iar Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov i-a dăruit o plachetă cu inscripţia „În semn de apreciere pentru spiritul civic manifestat în apărarea valorilor comunităţii braşovene”.
„A fost ceva normal, cred că oricine ar fi făcut la fel în locul meu!”, le-a spus tânărul reporterilor din Braşov.

4 Comments

 1. Iuliana says:

  Bravo lui! Cu astfel de oameni mai avem o speranta ca ne facem bine ca natie!!

 2. dan says:

  Foarte interesantă faza cu plăcuța de mulțumire de la poliție.
  Oare au și la poliția *X* astfel de plăcuțe?

 3. Mirela Moldovan says:

  Un gest foarte frumos pe care nu stiu cati dintre noi l/ar face. Felicitari acestui baiat si familiei care l/a crescut asa frumos!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *