Administratie publica

„Canalizarea pe Calea Doftanei trebuie începută acum, nu la toamnă!”, avertizează primarul Horia Tiseanu

cl doftaneiÎn recenta conferinţa de presă în care a adus critici numeroase modului în care se execută lucrările de canalizare de pe străzile din municipiu, investiţii ce fac parte din proiectul european „Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare din judeţul Prahova”, implementat de operatorul regional  HidroPrahova, primarul Horia Tiseanu a tras un semnal de alarmă şi asupra întârzierii cu care se va începe canalizarea de pe Calea Doftanei, o zonă importantă, dar destul de dificilă. „Canalizarea străzii Calea Doftanei, care este un caz deosebit, trebuia începută deja. I-am avertizat de multe ori pe cei de la HidroPrahova că, dacă nu încep acum Calea Doftanei, nu mai are rost să o înceapă în toamnă, pentru că ne prinde iarna cu lucrările neterminate şi cu strada blocată. În această nefericită situaţie, traficul rutier se va desfăşura cu foarte mare greutate, cu ocolire pe la Fântâna cu Cireşi. Trag un semnal de alarmă încă de pe acum, pentru că mai târziu, prin noiembrie, cei de la Hidro sunt în stare să spună că vor să înceapă lucrările de canalizare pe Calea Doftanei şi eu nu le dau voie. Dacă nu-şi planifică bine lucrările, nu le dau autorizaţie şi riscăm să pierdem banii europeni. Nu au nici o scuză să nu înceapă acum canalizarea pe Calea Doftanei. În loc să se fi băgat pe tot felul de străduţe, puteau să intre forţat pe Calea Doftanei, pe Bdul Carol I – tronsonul de pe Câmpiniţa, adică să atace arterele rutiere cele mai importante şi să lase mărunţişurile la finalul lucrărilor,” a afirmat primarul Horia Tiseanu.
Menţionăm că pe Calea Doftanei, până la strada Petru Rareş, pe o lungime de 650 m, se va reabilita vechea canalizare, iar în continuare, până la ieşirea din municipiu, spre Telega, pe o distanţă de 2,1 km, se vor executa lucrări de extindere a canalizării.

5 Comments

 1. Vasile says:

  D-le primar,nu-mi permit sa dau sfaturi intr-ucat nu am aceasta calitate.Sunteti inconjurat de suficienti consilieri care pot hotari in numele nostru.Dar autorizatia de executare a lucrarii sta in mana dvs.Avand experienta lucrarilor incepute si neterminate,se poate face o estimare a incadrarii in graficul propus de catre executant.Decat sa ne prinda iarna cu asa de multe investitii care nu au finalitate apropiata,mai bine lipsa.Probabil,executantul se prevaleaza de faptul ca putem pierde banii europeni necesari.Si asa se vor pierde daca termenul de executie nu este respectat.Asa noi vom pierde,ei vor pierde dar noi cetatenii vom avea linistea necesara.Pot fi facute multe comentarii pe aceasta tema…

 2. omg says:

  domnule H.L.Tiseanu:

  Acum 4 luni, cand au inceput neregulile, ati declarat ca n-aveti nicio treaba cu lucrarile si ca dumneavoastra „doar observati” (o afirmatie iresponsabila si incorecta)… Acum, 4 luni mai tarziu, afirmati ca de dvs. tine AUTORIZAREA lucrarilor – exact ce am comentat la articolul cu afirmatia de la data respectiva.

  Degeaba vreti sa va delimitati de aceasta problema – e in curtea dvs si e AUTORIZATA de dvs… sunteti (sau ar trebui sa fiti) mult mai mult decat un observator fara putere.

 3. omg says:

  Cea mai proasta lucrare executata vreodata in Campina e si ea, ca toate lucrarile de constructii executate in Campina, AUTORIZATA DE PRIMARIE.

  Primaria are dreptul de a revoca si/sau suspenda autorizatia de constructie.

  Acum e mutarea dvs, domn’ primar! Dar se lasa asteptata, normal… aproape au murit oameni si primarul nostru observa :).

 4. constantin andrei says:

  De acord cu cele comentate mai sus si trebuie sa luam atitudine cat mai multi platitori de taxe si impozite.
  LUCRARILE DIN ORAS SUNT DE PROASTA CALITATE (asfaltare,inlocuire borduri,etc)
  CONSTRUCTORUL nu este de vina atata timp cat verificarile si inspectiile se fac la sfarsitul lucrarilor si prost sa fii sa nu profiti .De fapt nu are importanta se merge pe lozinca „Cainii latra, Ursul trece”exista aceea iresponsabilitate a banilor publici,functionarii primesc salariile luna de luna indiferent ce se intampla iar Constructorul trebuie sa faca profit si din piatra seaca.
  Care este motivul grabirii lucrarilor pe Calea Doftanei doar ca vine iarna sau se pierd banii europeni ?atata timp cat Managementul lucrarii este DEZASTRUOS,CALITATEA mizerabila ?Dorim mai multa transaparenta noi cei multi si prosti platitori ,de ce nu exista o analiza comuna cu Hidro si cu Constructorul si data publicitatii sau fiecare se spala pe maini si mizeria ramane prostilor platitori?Noi nu acuzam CONSTRUCTORUL atata timp cat a fost lasat sa faca ce doreste ,ori este INCOMPETENT SAU SMECHER rezultatul e la fel .ESTE DE URMARIT IN CONTINUARE SI DORIM TRANSPARENTA NU DOAR SCUZE !

 5. Tache says:

  D-le Constantin sigur nu sunteti strain de Cast sau Concivic?Aruncati pisica in curtea Hidro…sunteti vinovati la pachet.Urmeaza sa bubuie din conducte pe Calea Doftanei,sa iasa fum si sa dati bir cu fugitii.Oricum banii europeni ADIO,ramaneti doar cu avansul si asa substantial pe care l-ati contractat pt marea,,debarasare” de pe centru.Oricum daca cei de la Mediu va ,,ard la buzunare” lasati campinenii in aer si asa cu paguba

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *