Administratie publica

La Brebu a fost inaugurată o clădire multi-funcţională, destinată evenimentelor culturale şi unor activităţi administrative

Brebu cladire noua 1După deschiderea oficială a celei de-a patra ediţii a Festivalului Dulceţii, ieri, la Brebu a fost inaugurată o clădire multi-funcţională, după cum a numit-o primarul Adrian Ungureanu. Un fel de cămin cultural, modern, spaţios, situat în vecinătatea Primăriei Brebu. Obiectivul are două etaje, a fost construit în mai puţin de un an şi a costat aproximativ 2,4 milioane lei, bani alocaţi exclusiv de la bugetul local. Inaugurarea acestei clădiri multi-funcţionale s-a făcut în prezenţa prefectului judeţului Prahova, Rodica Paraschiv, a fostului prefect Adrian Dobre – în prezent consilier judeţean, a primarilor şi altor invitaţi din localităţile vecine, alături de care s-au aflat autorităţile din Brebu şi mulţi localnici.
Brebu cladire noua 2
La parterul clădirii se află o sală de festivităţi cu o capacitate de 300 locuri, unde se vor putea organiza evenimente culturale, dar şi seminarii şi conferinţe. De asemenea, sala va putea fi închiriată şi pentru nunţi ori botezuri. La etaj există mai multe birouri, unde vor funcţiona unele servicii din cadrul Primăriei Brebu, precum şi un spaţiu adecvat pentru şedinţele Consiliului Local. Panglica inaugurală a noului obiectiv a fost tăiată de primarul Adrian Ungureanu, împreună cu prefectul Rodica Paraschiv, consilierul judeţean Adrian Dobre, primarul comunei Proviţa de Sus – Elena Cosmoiu şi un reprezentant al societăţii Montin SA Ploieşti, cea care a construit imobilul. Apoi, a avut loc o slujbă de sfinţire, oficiată de preoţii din comună, iar ulterior toată lumea a vizitat clădirea, de la un capăt la altul.
Brebu cladire noua 3 Brebu cladire noua 4 Brebu cladire noua 5

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *