Administratie publica

Lucrarea de canalizare din centrul Câmpinei este gata. Spre sfârşitul săptămânii ar trebui să înceapă compactarea şi asfaltarea carosabilului

Lucrari Carol ILucrarea de canalizare de pe Bulevardul Carol I, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Strada Toma Ionescu şi intersecţia cu Schelelor, este aproape gata. Practic, mâine, odată cu betonarea căminelor de vizitare, se va pune punct acestei lucrări care a dat mari bătăi de cap tuturor, de la administraţie locală, până la populaţie şi agenţi economici care-şi desfăşoară activitatea în zonă. Deci, canalizarea este gata. Urmează să fie finalizată şi lucrarea de schimbare a conductei de apă, pe care HidroPrahova o execută pe partea stângă a străzii. După cum ne-a declarat viceprimarul Ion Dragomir, reprezentanţii HidroPrahova au promis că vor termina această lucrare până miercuri seară (20 august) astfel ca, ulterior, să se poată începe compactarea întregii suprafeţe şi apoi asfaltarea carosabilului. Asfaltare care, cel mai probabil, va dura aproape două săptămâni. Dacă acest grafic va fi respectat, la sfârşitul lunii august se va putea circula pe Bulevardul Carol I, pe tronsonul blocat de atâta vreme, mai exact din 4 iunie.
Ar mai trebui precizate şi reamintite câteva lucruri. Lucrarea de canalizare este realizată cu fonduri europene. Ştiţi deja că a fost greşit executată de societatea Concivic Slobozia, cea care a subcontractat-o de la Cast Băneşti. Pe lângă greşeala de execuţie, aici au existat şi alte probleme – copaci dărâmaţi, borduri şi trotuare distruse, stâlpi de iluminat public în pericol de prăbuşire, toate acestea din cauza neizolării corespunzătoare a malurilor. Până la urmă, lucrarea a fost refăcută din cauza înfundării canalizărilor (nouă şi veche), fiind achiziţionată şi montată o nouă tubulatură, de 600 mm, în conducta deja introdusă, toate lucrările suplimentare făcându-se pe cheltuiala firmei executante, după cum a precizat viceprimarul Ion Dragomir.

3 Comments

  1. Bogdan says:

    Sunt curios daca o conducta DN600 poate prelua debitele de apa la o ploicica mai rasarita. Sincer, vred ca vom mai asista la dezgropaciuni.

  2. constantin andrei says:

    Conducearea Primariei evita sa clarifice daca PROIECTUL ESTE GRESIT sau CONSTRUCTORUL „DOREL” face ce doreste nefiind verificat din timp de nimeni .Poate viceprimarul face o declaratie oficiala si serioasa nu bascalie .Putin respect nu strica.Vin si alegerile sau nu le mai pasa si ies din scena fericiti .

  3. admin says:

    Conducerea Primariei si-a exprimat clar punctul de vedere. Am scris despre asta pe larg, puteti citi in articolele respective. Iar faptul ca refacerea lucrarii s-a facut pe banii firmei Concivic, nu demonstreaza clar a cui a fost vina?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *