Eveniment

„MANIFEST LIFE”, la a doua ediţie. Sâmbătă, de la ora 14.00, în centrul Câmpinei

Manifest-Live-1Anul trecut, „Manifest Life” a uimit oraşul. Să recunoaştem, în Câmpina, până la acel moment, nu mai văzuse nimeni atâţia oameni făcând sport şi dansând în mijlocul străzii. Fără îndoială, evenimentul organizat de Asociaţia Frizzly (condusă de Clara Leica) a fost un succes, iar sâmbătă, 30 august 2014, avem ocazia să participăm sau doar să asistăm la cea de-a doua ediţie „Manifest Life”. Vă reamintim că acest proiect reprezintă o convenţie de fitness al cărei scop este acela de a atrage atenţia asupra importanţei unui stil de viaţă sănătos, armonios, prin educaţie fizică, nutriţie şi abordare mentală pozitivă. Proiectul este ceva mai amplu, activităţile recreative şi de educaţie fizică sunt puse în practică pe parcursul a trei luni, atât în spaţii închise cât şi în aer liber, iar momentul culminant al evenimentului este cel care se desfăşoară în centrul municipiului Câmpina, în zona „Casa Cărţii”, începând cu ora 14.00. „Manifest life” este un eveniment organizat de Asociaţia Frizzly, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Câmpina.
Clara Leica

2 Comments

  1. Sa comunice Primaria cat costa acesta manifestare!
    Data trecuta , duduia Clara a tipat ore in sir( in CENTRUL, la ceas ) deranjand linistea locatarilor din zona.
    Poate se fac publice contractele duduiei Clara cu Primariia si o sa aveti o mare surpriza, cand o sa constatati ca mulge mult banet , pentru o topaiala si cateva tipete ,dar si pentru asa zisele cursuri de engleza pe fonduri europene.

  2. admin says:

    Pentru aceasta manifestare, Asociatia Frizzly a obtinut 8.000 lei de la bugetul local, in baza Legii 350. Am scris despre asta in momentul in care s-a facut public modul in care administratia locala a impartit banii pe proiecte in conformitate cu Legea 350. Pe de alta parte, Clara Leica este implicata in foarte multe proiecte care nu sunt finantate de la bugetul local. Iar proiectele derulate de Frizzly au totusi priza la public, altfel nu ar participa atata lume la respectivele manifestari. Poate va amintiti actiunile doamnei Leica de 1 Iunie, cand Pasajul de la Ceas a fost plin de copii foarte incantati de tot ceea ce se intampla acolo.
    In 2013, Clara Leica a primit 8.640 lei pentru „Manifest life” si 8.000 lei pentru proiectul „Learning with a smile”. Acestea sunt singurele sume de care a beneficiat Frizzly. Este vorba despre co-finantare de la bugetul local.Nu credem ca este chiar atat de „mult banet”, mai ales ca toate asociatiile si fundatiile campinene, care au solicitat bani conform Legii 350, au si primit. Sunt foarte putine exceptii.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *