Administratie publica

Noi restricţii de trafic pe Bulevardul Carol I, spre Lunca Cornului. Circulaţia rutieră va fi interzisă pe 20 şi 21 august

Vă informam recent că pe Bulevardul Carol I din Câmpina, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Strada Siretului şi podul de la Lunca Cornului, se desfăşoară lucrări de reparaţii la carosabil, ruptura drumului accentuându-se din cauza ploilor abundente din ultima perioadă. Traficul rutier a fost interzis două zile, la jumătatea lunii august, iar Primăria Câmpina anunţă că se va închide din nou circulaţia rutieră, pe tronsonul menţionat, în perioada 20-21 august 2014. Circulaţia va fi interzisă deoarece, pe parcursul lucrărilor, s-a constatat necesitatea unor intervenţii complexe la carosabil.
Primăria Câmpina face apel la conducătorii auto să respecte restricţiile de circulaţie şi să utilizeze trasee alternative, precum Calea Dacia sau Strada Podului. Termenul de execuţie al acestor lucrări este de trei luni, începând cu 7 august, iar pe parcursul desfăşurării lucrărilor se impun astfel de restricţii ale circulaţiei în zonă. Administraţia locală cere scuze participanţilor la trafic şi locuitorilor din zona afectată pentru unele inconveniente inevitabile.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *