Administratie publica

Orizontului şi Carol I (pe Câmpiniţa) – următoarele străzi pe care încep lucrări de canalizare

strada orizontuluiLa începutul săptămânii viitoare, demarează lucrările de canalizare în alte două zone din municipiul Câmpina. Este vorba despre Strada Orizontului (de la intersecţia cu Bulevardul Bălcescu, până la intersecţia cu Industriilor) şi Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpiniţa (de la intersecţia cu Strada Constantin Istrati, până la intersecţia cu Siretului). Antreprenorul general – Cast Băneşti a solicitat şi primit de la Primăria Câmpina ordinul de începere a lucrărilor, astfel că de săptămâna viitoare se deschid alte două şantiere în municipiu. Precizăm că, pe perioada desfăşurării lucrărilor pe Strada Orizontului, traficul greu va fi deviat pe ruta Câmpului – Sălaj – Petrolistului – Industriilor. În ceea ce priveşte Carol I, urmează să aibă loc o discuţie între reprezentanţii Primăriei Câmpina şi cei ai Poliţiei Rutiere pentru a se alege cea mai bună soluţie în privinţa traficului rutier. Cel mai probabil, se va circula pe un singur sens, în timp ce pe celălalt sens se vor executa lucrările de canalizare.

Aceste două lucrări fac parte tot din proiectul cu finanţare europeană derulat prin Consiliul Judeţean şi HidroPrahova – „Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare din judeţul Prahova”.
Vă reamintim că valoarea totală a acestui proiect este de 162 milioane euro, din care Câmpina va beneficia de 8 milioane de euro pentru extinderea reţelei de canalizare cu 25,5 km şi pentru reabilitarea reţelei de canalizare deja existente, pe 1,72 km. Deocamdată, ritmul de lucru şi calitatea lucrărilor deja începute nu sunt tocmai mulţumitoare şi nu o spunem numai noi, ci şi reprezentanţii administraţiei locale. Termenul limită pentru finalizarea lucrărilor de canalizare pe cele 72 de străzi şi alei din Câmpina, incluse în proiect, este octombrie-noiembrie 2015.

4 Comments

 1. razvan says:

  Iar cast

 2. savasbaldar says:

  ne facem orasul santier! mai bine il punem pe piloni sa stea acest oras si tevile sub el sa se vada cand se vor sparge!

 3. dan says:

  Incredibil. Iar cast? Cred ca orasul va fi un santier veritabil timp de 10 ani!

 4. ionel says:

  Primaria le incepe pe toate si cand le termina?
  Toate inainte de alegeri.
  Sa cheltuim banii repede si prost.
  Vom vedea si cat de eficient in urmatorii ani.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *