Eveniment

Sute de persoane s-au înscris şi în acest an la „Campina Open MTB – Race for autism”

MTB 2Pe 6 septembrie, la Câmpina are loc cea de-a treia ediţie a competiţiei de ciclism „CAMPINA OPEN MTB – Race for autism”, eveniment care se desfăşoară pe dealurile din jurul localităţii şi are drept scop promovarea unui stil de viaţă sănătos. Competiţia are şi o componentă caritabilă, sumele rezultate din taxele de participare fiind utilizate pentru proiecte în beneficiul copiilor cu autism, derulate prin Fundaţia Romanian Angel Appeal (RAA). Nu în ultimul rând, acest eveniment sportiv înseamnă şi o promovare a municipiului Câmpina şi împrejurimilor sale, pentru că la Campina Open MTB vin concurenţi din toată ţara. La ediţiile precedente, câteva sute de ciclişti profesionişti şi amatori s-au înscris la start, întrecerile desfăşurându-se pe categorii de vârstă şi nivel de performanţă.
În ceea ce priveşte ediţia din acest an, s-au înscris deja 368 de persoane până la această oră, cu vârste între 6 şi 50 de ani. Înscrieri se pot face în continuare, până inclusiv în ziua evenimentului. Spre deosebire de anii precedenţi, de această dată au fost deschise două categorii noi pentru copii: 6-8 ani şi 9-11 ani, copiii sub 12 ani participând la concurs însoţiţi de părinţi. Detalii despre trasee, regulament de participare şi alte informaţii legate de această competiţie găsiţi pe www.campina-mtb.ro.
Evenimentul este organizat de Asociaţia E.A.S.C. Caraiman Câmpina şi Fundaţia Romanian Angel Appeal, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Câmpina.
MTB 1

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *