Administratie publica

Unii asfaltează, alţii demolează. Să râdem cu Concivic Slobozia, că râdem pe banii noştri!

Incident 5Cine a adus această firmă la Câmpina, pentru executarea lucrărilor de canalizare, ar trebui să nu mai ridice capul din pământ. De parcă nu ar fi fost suficiente toate celelalte probleme create pe parcursul lucrării de pe Bulevardul Carol I, de la copaci dărâmaţi, conducte de apă şi gaze sparte, până la greşelile de execuţie din cauza cărora a fost nevoie de refacerea lucrării de canalizare, iată că astăzi muncitorii de la Concivic au comis-o din nou. Au reuşit să răstoarne ditamai maşina, în încercarea de a prinde de cârligele utilajului o placă de beton mult prea grea. Este vorba despre plăcile care acoperă gurile de canalizare şi pe care Concivic le motează, iar apoi Cast Băneşti vine din urmă şi asfaltează. Dacă asfaltarea merge bine şi este în grafic, cu plăcile e mai complicat, că Dorel nu a auzit de centru de greutate, de echilibru şi nici măcar de atenţie. (Imaginile cu incidentul de astăzi au fost preluate de pe Facebook)
Incident 3 Incident 4
Concivic a făcut să nu ne plictisim vara asta, ba chiar ne-a şi amuzat, dar râsul nu a fost al nostru. Pentru că râdem pe banii noştri. O fi lucrarea finanţată din fonduri europene, dar fondurile respective tot de la noi provin, contribuabili ai ţărilor membre UE.
Revenind la lucrările din centrul localităţii, precizăm că a fost finalizată şi schimbarea conductei de apă, lucrare executată de HidroPrahova pe partea stângă a carosabilului, pe sensul de mers spre Peco. Zilele acestea, conducta va fi acoperită, întreaga suprafaţă va fi compactată, pentru ca ulterior să se poată asfalta. Pe partea dreaptă, unde s-a realizat lucrarea de canalizare, se asfaltează deja.
Centru 1 Centru 2 Centru 3 Centru 4

6 Comments

 1. radu says:

  se vede unde lucreaza Cast si unde lucreaza concivic astia….

 2. Lenesu' says:

  DACA AM FI TRAIT INTR-O TARA CIVILIZATA, TOATE CHESTIILE ASTEA AR FI COSTAT FIRMA! NU DOAR PIERDERILE PE CARE LE AU CU REFACEREA LUCRARII, CA ASTEA SE ACOPERA DIN PROFITUL PE CARE L-AR FI AVUT DIN LUCRARE, DACA AR FI FACUT-O BINE. GANDITI-VA LA TOT DISCONFORTUL PRODUS CETATENILOR, CARE AU FOST NEVOITI SA SUPORTE PRAF SI MIZERIE, GALAGIE, TOT DISCONFORTUL PRODUS SOFERILOR, CARE AU FOST NEVOITI SA OCOLEASCA PE STRADUTE SUPERAGLOMERATE SI SA STEA IN INTERSECTII BLOCATE, SA CONSUME DE TREI ORI MAI MULT COMBUSTIBIL DECAT IN MOD NORMAL SI IN SPECIAL PIERDERILE PE CARE LE-AU AVUT COMERCIANTII DE PE BULEVARDUL CENTRAL, CARORA SIGUR LE-A FOST SRICAT VADUL. INTR-O TARA NORMALA, TOATE ACESTEA SE POT CONSTITUI IN DAUNE, IAR FIRMA AR PUTEA FI TRASA LA RASPUNDERE. LA NOI NU SUNT LEGI CARE SA PROTEJEZE SI SA RESPECTE CETATEANUL, IAR FIRME DE GENUL CONCIVIC ISI VAD FRUMUSEL DE LUCRU (DE BATAIA DE JOC). O SA SE SESIZEZE OARE VRE-UN PARLAMENTAR DE CAMPINA SI SA PROPUNA LEGISLATIVULUI O LEGE APLICABI.A, CARE SA PENALIZEZE PROSTII DE GENUL ASTA?

 3. dan says:

  Cel puțin nu sunt victime!

 4. savasbaldar says:

  Buba cea mai tare este acum indepartarea prafului! Sa nu mai zic ca iara sparg astia ca sa ridice gurile de canal! ca asa se face la noi in tara

 5. ileana says:

  dl Dan, ste o abordare fundamental gresita aceasta afirmatie “Cel puțin nu sunt victime!” Acesta este motivul pentru care suntem in aceasta situatie la nivel micro si macro socio-economic. Nimeni nu raspunde de nimic, nimeni nu isi asuma raspunderi, nimeni nu ia masuri. Cand vom invata care ne sunt drepturile si responsabilitatile sociale si economice vom incepe sa progresam, adica vom merge spre civilizatie, spre modernizarea societatii, dar si a fiecaruia dintre noi, cetatenii.
  Sa auzim de bine!

 6. Daniel says:

  @Lenesu’: A ajuns sa faca canalizari cu bani din Uniunea Europeana firma unui PUSACARIAS! Halal tara ! Ne meritam soarta.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *