Social

2.000 de câmpineni au semnat, în această seară, petiţia pentru siguranţa circulaţiei pe DN1. Acţiunea continuă, miercuri şi joi, în Pasajul de la Ceas

Protest in negru petitieÎn această seară, la „protestul în negru” organizat în centrul municipiului Câmpina, peste 2.000 de persoane au semnat „Petiţia privind asigurarea siguranţei circulaţiei rutiere pe DN1”. Peste 2.000 de câmpineni, îngroziţi de tragediile care se produc pe „drumul morţii”, solicită autorităţilor responsabile montarea de separatoare de sens pe DN1; sensuri giratorii la cele mai importante intersecţii; verificarea marcajelor rutiere, astfel încât acestea să fie vizibile; verificarea sistemului de iluminat pe drumul naţional. Strângerea de semnături de la cetăţeni va continua mâine şi joi, în Pasajul de la Ceas din centrul Câmpinei, unde va fi amenajat un spaţiu adecvat. Vă prezentăm în continuare textul integral al petiţiei, cu precizarea că, la finalul acţiunii, această petiţie şi lista de semnături vor fi trimise CNADNR şi ministrului Transporturilor, Ioan Rus.

Microsoft Word - petitie.doc

2 Comments

  1. Maria Bogdan says:

    Am urmarit, Cristina, reactiile CNADNR fata de solicitarile din Campina, de montare a separatoarelor de sens pe DN1. Tonul mi s-a parut nepotrivit, oarecum de superioritate, cum de altfel se comporta in marea majoritate institutiile statului, ei le stiu pe toate, iar noi n-avem habar de nimic. Mi-as dori ca petitia sa nu se opreasca decat in momentul in care Compania de Drumuri va face ceea ce doresc oamenii. Trebuie tinut cu dintii de aceasta idee. Fiindca trebuie sa incepem de undeva pentru a pune lucrurile in normalitatea lor. Adica institutiile sa puna in aplicare proiectele de care au nevoie comunitatile, nu pe cele despre care cred ei c-ar fi bine sa fie realizate. In definitiv, acesta este rolul statului, in diferitele sale forme de expimare-ministere, primarii, consilii judetene, companii etc.- sa duca banii nostri in directia nevoilor oamenilor si Romaniei, nu sa-i toace pe fantezii mai mult sau mai putin electorale sau, hai, s-o spun direct, pe foloase necuvenite. CNADNR asta cheltuie, banii nostri, si ar trebui sa-i duca unde vrem noi, nu unde ar spune un ministru sau altul, un director sau altul. De-aia pesemne n-avem autostrazi… Condoleante familiilor indoliate, e dramatic prin ceea ce trec!

  2. dorin says:

    Era de asteptat reactia celor de la CNADNR,nu e prima oara cand reactioneaza asa si nu va fi nici ultima oara cand vor reactiona in halul acesta (RUSINE sa va fie).stau si ma intreb daca unul din copii lor ar fi patit o asemenea tragedie,cum ar fi reactionat? ce-ar fi facut in acest caz?…….cat despre bani nici numai discutam,bani care se duc in buzunarele lor,ca sa o zicem pe fata,atatea zeci de milioane de euro,cheltuiti pe ce? pe strazi pe care nu poti circula,dar pe DRUMURILE NATIONALE unde moartea pandeste ani si ani la rand asteptand cate un ingeras,rude,prieteni…… CNADNR (ca nu va pot numi DOMNI),banii de pe taxele care le platim pentru strazile in care moartea ne pandeste zi de zi,unde sunt.M-as bucura din inima daca acele petitii se fac nu doar la Campina,ci in toata Romania,din pacate inca un episod tragic cu zeci de raspunsuri din partea AUTORITATILOR.RUSINE RUSINE sa va fie……..

    Coondoleante Familiilor Indurerate

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *