Social

64 elevi au luat bacalaureatul în sesiunea de toamnă. Promovabilitatea în liceele câmpinene – aproximativ 22%

Bac 2331 de elevi din promoţia curentă şi promoţiile anterioare s-au înscris pentru susţinerea bacalaureatului în sesiunea de toamnă, la cele cinci licee câmpinene. Rezultatele au fost afişate ieri pe site-ul Ministerului Educaţiei şi la centrele de examinare. Dintre cei 331 înscrişi, 39 nu s-au prezentat la examen, iar unul a fost eliminat pentru tentativă de fraudă. 227 de elevi au fost declaraţi respinşi şi numai 64 au promovat bacalaureatul în această sesiune, procentul de promovabilitate fiind de 21,99%. Astăzi, între orele 12.00 şi 16.00 se pot depune contestaţii, rezultatele finale urmând să fie făcute publice pe 4 septembrie. Vă reamintim că, în prima sesiune a bacalaureatului, procentul final de promovabilitate a fost, la Câmpina, 61,24%.Iată situaţia pentru fiecare liceu în parte la sesiunea de toamnă:
– Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” – un singur elev s-a înscris la bacalaureat, în sesiunea din toamnă, de fapt, singurul care a picat examenul în prima sesiune. Nici de această dată nu a avut noroc, fiind declarat respins.
– Colegiul Tehnic „Constantin Istrati” – 110 elevi înscrişi, 13 nu s-au prezentat la examen, 20 au promovat bacalaureatul, iar 77 au fost respinşi.
– Colegiul Tehnic Forestier – 87 elevi înscrişi, 9 nu s-au prezentat la examen, 19 au promovat examenul, iar 59 au fost respinşi.
– Liceul Tehnologic Energetic – 111 elevi înscrişi, 12 nu s-au prezentat, 24 au fost declaraţi admişi, iar 75 – respinşi.
– Liceul Tehnologic Mecanic – 22 elevi înscrişi, 5 nu s-au prezentat, unul a fost eliminat din examen, unul a promovat bacalaureatul, iar 15 au fost declaraţi respinşi.
La nivel naţional, promovabilitatea la această sesiune de toamnă a bacalaureatului a fost de 22,27%.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *